Egyéb kategória

5 program, ami jobb, mint az esti sörözés

Ha hétvégi lazításról van szó, gondolom, nektek is a bulizás jut eszetekbe elsőre, ami mindig csak másnap reggelig tűnik jó ötletnek. Szóval, mi lenne, ha a mostani hétvégét valami mással töltenétek el?

vous - 2016.11.18.
5 program, ami jobb, mint az esti sörözés

Amekkora partikirálynő voltam tinédzseréveim alatt, mostanra pont akkora nyugger lett belőlem: a heti háromszori bulizást felváltották ennél sokkal egészségesebb és pihentetőbb szokások, amit nem is bánok. Bár a legtöbbeknek a középiskolás és egyetemi évek az állandó bulizásról szólnak, mégis mindenkinek eljön az a kor az életében, amikor már egyszerűen sem a szervezete, sem az életvitele nem bírja tovább az állandó pörgést.

Na, nekem ez az idő kábé három évvel ezelőtt jött el, de nem én vagyok az egyetlen a VOUS szerkesztőségében, aki hasonlóan érez; Andi és Viola is megírta már szenvedéseit a témában. Szóval, ha legközelebb nem akarjátok az egész hétvégét full másnaposan a szobátokban tölteni, mutatunk néhány szuper tippet!

Objektum doboz

Esti sör helyett reggeli kávé

Mi lenne, ha legközelebb nem este, hanem reggel ülnétek össze a barátaitokkal egy kávéra vagy reggelire? Bár elsőre szörnyűnek tűnhet a hétvégi korán kelés, higgyétek el, sokkal üdítőbb lesz egy olyan találkozás, ami után nem hajnalban, kiszáradva keveredtek haza. Arról nem is beszélve, hogy reggel, kipihenten sokkal kevésbé vagyunk hajlamosak olyan panaszáradatra, mint mondjuk egy végigdolgozott pénteki nap után.

Objektum doboz

Irány edzeni!

Egy végigmelózott hét után sokkal egyszerűbb ledönteni néhány pohár bort, mint lemenni edzeni, pedig sokkal hasznosabb, ha azzal vezetitek le a feszültséget. Míg az alkohol csak ront az alvás minőségén, addig a mozgás javít rajta, így másnap sokkal kipihentebben ébredtek majd, és sokkal motiváltabbak is lesztek a feladataitok elvégzésében.

Objektum doboz

Kulturálódjatok!

Mozi, kiállítás, színház – egy csomó kulturális program van, ami nem unalmas, csak meg kell találnotok a nektek legjobban megfelelőt. Ha pedig nincs kedvetek kimozdulni ilyesmi miatt, az is oké – hívjátok át a többieket, vagy kuckózzatok be otthon egy forró teával és egy jó filmmel vagy könyvvel.

Objektum doboz

Vacsora

Mi a jobb a hajnali részeg pizzázásnál? Ha este nem felesezni, hanem kajálni indultok. Szóval, hajrá, nézzetek ki egy különleges éttermet a közelben, és töltsétek el ott a péntek estét a többiekkel!

Objektum doboz

+1 Takarítás

Mielőtt még ennél a pontnál bezárnátok a listát, és soha nem is néznétek visszafelé, azért fontoljátok meg: sokkal kellemesebb egy tiszta és rendezett otthonban tölteni a hétvégét, mint ezt is az utolsó pillanatra halasztani. Ráadásul a takarítással, akárcsak a mozgással, egy csomó felgyülemlett feszültséget is levezethettek, úgyhogy munkára fel, csajok!

Ti mivel szeretitek tölteni a hétvégét?

Ajánlott cikkek