Egyéb kategória

4 ember a környezetetekből, akik akadályozhatják a fogyásotokat

Végre nemcsak az elhatározás születik meg bennünk, hanem hozzá is kezdünk a diétához, szigorú étrendet követünk és rendszeresen mozgunk. Ha nem is napról napra, de hetente mérjük magunkat, figyelünk, és vigyázunk, hogy ez a fogyókúra végre tényleg sikeres legyen. És mi az, ami először közbelép, és akadályozza, hogy tartsuk magunkat a tervhez? Például ez a 4 embertípus, akik általában szabotálhatják a sikeres diétát és fogyást. Nem szánt szándékkal, de mégis hatással lehetnek az étrendünkre, életmódunkra. Mutatjuk, kik is ezek.

vous - 2018.05.04.
4 ember a környezetetekből, akik akadályozhatják a fogyásotokat

Az edzőpartnerünk

Meglepő? Igen. De állítólag az edzőpartnerünk lehet az egyik olyan ember az életünkben, aki a leginkább szabotálhatja a sikeres diétát és így a fogyást is. Hogy miért?

Mert nem tudhatjuk, ő mennyire motivált, neki mi a célja az edzésekkel.

Főleg, ha az egyik barátunkkal, ismerősünkkel edzünk együtt, lehetünk „veszélyben”. Barátként nem biztos, hogy valóban motiváljuk egymást, lehet, hogy sokkal több energia megy el az edzések közbeni beszélgetésekre. Vagy ha csináljuk is, mások előtti megfelelésből lehet, hogy másként edzünk, másképpen mozgunk, „szenvedünk”, mint ha egyedül lennénk.

instagram-edzok-profi-szemmel-megeri-oket-kovetni1

A legnépszerűbb Instagram-edzők egy profi szemével: vajon azt kapjuk tőlük, amit ígérnek?

Az Instagram nemcsak a tökéletes szemöldökök, méregdrága cipők, #mutimiteszel posztok és a Kardashian család hazája, hanem a motiváció és a testmozgás egyik legnépszerűbb kampányfelülete is. Míg korábban csak konditermekben és futópályákon találkozhattunk edzőkkel, addig mostanra százával jönnek velünk szembe a trénerek a social media különféle felületein. Az Instagram néhány ikonikus sportguruját ezúttal egy szakképzett edzővel, Gál Nórával véleményeztettük.

Az edzések utáni italokról, fehérjeturmixokról, gyors szendvicsekről nem is beszélve! Mi tudjuk, hogy nekünk mi a jó, ne csábuljunk el azért, mert a másik megteszi. Maradjunk a saját fehérjeszegény snackünknél, együnk például egy pulykás szendvicset vagy egy pohár görög joghurtot, esetleg valamilyen gyümölcsöt.

A cikk folytatását keressétek a Ridikül oldalán!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.