Egyéb kategória

Vegyétek észre a vérszívó embereket a környezetetekben!

A vérszívók köztünk élnek. Jaj, nem a vámpírokra gondolok, hanem azokra, akik észrevétlenül rátok tapadnak, és leszívják az agyatokat, az energiátokat. Annyira jól csinálják, hogy gyakran észre sem veszitek, elsőre bűbájosak, kedvesek, aztán befalnak szőröstül-bőröstül, lelkestül. Ne hagyjátok!
vous - 2015.10.20.
Vegyétek észre a vérszívó embereket a környezetetekben!

Nem olyan egyszerű felismerni azokat a jeleket, amik arra utalnak, hogy egy energiavámpír van a környezetetekben. Egész egyszerűen azért nem, mert hasonló tüneteket produkáltok, mint ha folyamatos stressznyomás alatt lennétek. A különbség az, hogy itt az életetekben a stresszt egy bizonyos személy generálja. Íme pár jel, amire jó, ha felfigyeltek, és kiiktatjátok az életetekből az energiavámpírokat!

Iszonyatosan fáradtak vagytok

Találkoztatok a barátnőtökkel, és ahelyett, hogy feldobódtatok volna, hullafáradtan estetek haza? Szerintetek ez normális? Gondolkodjatok el azon, hogy miről beszélgettetek. Kritizált? A lelki szemetesei voltatok? Állandóan panaszkodott? Nem csoda, hogy elfáradtatok, ez rengeteg energiát felemészt belőletek, amivel ő feltöltötte magát. Ha ez néha-néha fordul elő, az rendben van, de ha folyamatosan fáradtan jöttök el a közös programokról, akkor gyanús, hogy egy energiavámpír barátnőt szedtetek össze.

Idegesek lesztek, ha meglátjátok a nevét a telefonon

A tudatalatti furcsa dolog. Gyakran fogalmatok sincs, miért ugrotok a plafonig, ha rátok ír az ismerősötök, és ennek erős jelei vannak: heves szívdobogás, magas vérnyomás. A tudattalanotok így jelez, hogy elegetek van abból a személyből, mert nincs jó hatással rátok. Ilyenkor szinte féltek, hogy mit fog írni. Már megint.

Stresszeltek, ha ellent kell mondanotok

Az energiavámpír végtelenül önző tud lenni. Mestere lehet a manipulációnak, az érzelmi zsarolásnak, és gyakran azon kapjátok magatokat, hogy nem mertek neki nemet mondani, mert annak beláthatatlan következményei lesznek: hiszti, örihari, „szakítás”. Komolyan? Szakítson, ha akar, ti csak jól jártok!

Gyakorlatilag az ő életét is karbantartjátok

Észre sem veszitek, és feladjátok a postáját, kértek időpontot a kozmetikusnál, beugrotok a gyerekért, épp hogy csak el nem tartjátok? Oké, a barátságba sok minden belefér, és rendben van, ha segítetek egymásnak, de azért mindennek van határa!

Volt már dolgotok energiavámpírral?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.