23770878106_3da830c12d_o

Ezt jelenti, ha a pasitok édeshármasra vágyik

Nincs kivétel, minden fiú álmodozik arról a bizonyos hármas szexről. Igen, az is, aki nem mondja ki hangosan. Szerintem ezzel nincs semmi gond, nekünk, lányoknak is vannak gyengéink, nincs ebben semmi elítélnivaló. Akkor viszont már érdemes elgondolkodni, ha a pasitok meg is kér titeket arra, hogy legyetek benne egy ilyen kalandban...

Rengeteg  pasi álmodozik arról, hogy  szeretnének egyszer egy édeshármasban részt venni, sőt, néha el is sütnek egy-egy poént erről. Akárki akármit mond, én úgy gondolom, hogy ez rendben van, egészen addig, amíg ténylegesen meg nem kérik erre a barátnőjüket. Először is, én még nem találkoztam ilyennel, de ha a barátom ezzel a kérdéssel fordulna hozzám, tuti, hogy nyakon vágnám.

A Women’s Health oldala szerint viszont nem kell azonnal arra gondolni, hogy az illető meg akar csalni minket. A legtöbb srác, aki megemlíti a kedvesének ezt a fantáziáját, igazából csak tesztelni akarja, hol húzódik a határ. A legtöbb esetben ha egyértelműen megmondjátok, hogy erre ti soha nem lesztek kaphatóak, akkor a pasi nem fogja felhozni többé a témát.

Forrás:
www.istock.com

Viszont ha továbbra is erőlteti a dolgot, akkor az már aggodalomra adhat okot. Sőt, ha úgy ismertétek meg a srácot, hogy szexuálisan eléggé mohó, érdemes lenne közösen átgondolnotok a kapcsolatotok komolyságát. Ellenben ha tényleg csak poénnak szánta, ti ketten is fel tudjátok turbózni az együttléteket. 

Beszéljétek meg, kinek milyen dédelgetett vágyai vannak, és ha bármelyik is egyezik, azonnal célba vehetitek az ágyat!