Katalin hercegné Vilmos herceg

Katalin hercegné duplázása: ismét ragyogott kék virágos ruhájában

Katalin hercegnétől már megszokhattuk, hogy egyszerűen mindig tökéletesen jelenik meg a rendezvényeken. Az sem ritka azonban, hogy a legszebb ruháit többször is viseli. Most is ez történt és mi újra beleszerettünk kék virágokkal díszített ruhájába.

Annak ellenére, hogy stylistok is segítik és akármilyen ruhát megvehetne Katalin hercegné, nem él vissza a „hatalmával”. Többször is ugyanabban a ruhában jelent már meg egy-egy eseményen, ami számunkra bebizonyította, hogy ő is igazi nő, mert ugyanúgy a szívéhez tud nőni néhány ruhadarab, mint nekünk.

A legújabb ilyen eset szerdán történt, amikor a mentális egészség fontosságára hívták fel a figyelmet, egy fehér, térd fölé érő ruhában jelent meg, amit kék virágok díszítettek. 

Objektum doboz

Ugyanebben a ruhában járt 2014-ben Ausztráliában is:

Forrás:
AFP

A kék-fehér LK Bennett ruha akkor 245 fontba került, ami kb. 89.000 Ft. A ruhát kék cipővel párosította, most azonban inkább egy csodás nude magas sarkúval egészítette ki a szettet. Nekünk nagyon bejön mindkét variáció, nem csodáljuk, hogy Katalin sem hajlandó megválni tőle.

Forrás:
AFP

És hogy mikor duplázott még a hercegné? Legutóbb egy szuper piros kosztümöt vett elő újra!