Egyéb kategória

Kész vagyonokat lehet keresni egyetlen Insta-poszttal

Néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy valakinek a munkaleírásában az szerepeljen: Instagram-modell. De mióta az app majdnem olyan népszerű lett, mint a Facebook, már fel sem húzzuk a szemöldökünket ezektől az infóktól. Ha viszont meghalljátok, mennyi pénzt keresnek ezzel az emberek, tuti meg fogtok lepődni!

vous - 2016.10.14.
Kész vagyonokat lehet keresni egyetlen Insta-poszttal

Létezik egy cég, ahol az emberek azzal foglalkoznak, hogy népszerű Insta-sztárokat hoznak össze fizető szponzorokkal. A Huffington Post forrásai szerint ők árulták el, hogy egy-egy megkötött üzlet során mennyi pénzt zsebelnek be a lájkokért az emberek; a szám pedig hihetetlenül magas!

Amikor a színek és a formák jelentéssel bírnak – avagy így öltözködnek a Trónok harca női karakterei Cséfalvay Fanny

Kiderült: elképesztő összegeket keresnek a Trónok harca szereplői

A világ egyik legsikeresebb sorozataként tartják számon a Trónok harcát, így nem csoda, hogy a szereplők fényes karrierrel és nagyon bőkezű fizetéssel is gazdagodtak az első rész óta. Na de azt gondoltátok volna, hogy ennyit keresnek?!

Ha kíváncsiak vagytok az összegekre, kattintsatok ide!

Olyannyira, hogy 30 000 forinttól egészen 33 MILLIÓ forintig terjedhet az összeg, attól függően, hogy mennyi követője van az adott személynek, és milyen platformon osztja meg a bejegyzéseket. Az igazság viszont az, hogy még ez a fizu is alacsonynak számít Kim Kardashian csekkjéhez képest. Egy névtelen marketinges még anno elárulta, hogy a Kardashian család 135 millió forintot keresett év elején mindössze egyetlen Insta-poszttal.

Nem semmi számok, igaz?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.