Egyéb kategória

Egy félperces trükk, amivel feleannyi idő alatt száríthatjátok meg a hajatokat

Imádjuk a hosszú frizurát, de közben nagyon irigyeljük a pasikat, amikor három mozdulattal megtörlik a hajukat, és az már száraz is. Hogy mennyi időt spórolnak a mázlisták! És bár csak emiatt nem válnánk meg a fürtjeinktől, azért mégis jó lenne, ha felgyorsíthatnánk a folyamatot. Ha nektek is megfordult már ez a fejetekben, jó hírünk van!

vous - 2017.02.22.
Egy félperces trükk, amivel feleannyi idő alatt száríthatjátok meg a hajatokat

Biztos vagyok benne, hogy a legtöbben nem szeretnek hajat mosni. Sőt, igazából nem is a hajmosás része a problémás, mert az megvan gyorsan; ellenben a hajbalzsam, a fésülés és a szárítás úgy el tud húzódni, hogy már azelőtt elmegy az egésztől a kedvünk, hogy nekiállnánk. Mit szólnátok, ha azt mondanám, a titkos tárgy, amivel ilyenkor rengeteg időt spórolhattok, végig ott volt a konyhátokban?

atalakulasra-fel-tavaszvaro-fonas-es-egy-meglepetes-frizura-lepesrol-lepesre6

Átalakulásra fel! Tavaszváró fonás és egy meglepetésfrizura lépésről lépésre

A farsang egy kicsit az átalakulás időszaka is, és ha a hajatokkal szeretnétek valami újdonságot csinálni, akkor a legjobb választás egy fonás vagy egy izgalmas konty lehet. Persze tudom, mire gondoltok: az olyan macerás, nincs kézügyességem hozzá, sok időbe telik… De mit szólnátok, ha mutatnék két szuper verziót, amit ti is elkészíthettek kis odafigyeléssel, méghozzá gyorsan?

A további részleteket ITT olvashatjátok.

Ez a varázsholmi pedig nem más, mint a papírtörlő. Amikor hajat mostok, rögtön törölközőbe tekeritek a hajatokat, és vártok egy darabig, hogy az anyag felszívja a vizet. Nyáron nem is kell mást tenni, hiszen gyorsan megszáradnak a fürtök, de télen már más a helyzet. Épp ezért próbáljátok ki, hogy legközelebb papírtörlőt tekertek a hajatok köré; ez ugyanis sokkal gyorsabban felszívja a nedvességet, mint a törölköző.

A neten már több visszajelzés is érkezett erről a módszerről, és nagyon pozitívak: a trükkel akár feleannyi időbe telik majd megszárítani a hajatokat. Az pedig köztudott, hogy a forró hő nem tesz jót a tincseknek, úgyhogy két problémát oldhattok meg egy csapásra – időt spóroltok, és kevesebb károsodásnak teszitek ki a fürtjeiteket.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek