Egyéb kategória

20 éve hunyt el Diana, a szívek hercegnője

Napra pontosan 20 éve autóbalesetben hunyt el Lady Diana. A szívek hercegnője 36 éves volt.

vous - 2017.08.31.
20 éve hunyt el Diana, a szívek hercegnője

Vilmos herceg és Harry herceg akkor 15 és 12 évesek voltak. A hercegek a mai napot csendes megemlékezéssel töltik, szerdán végignézték a Kensington-palota elé elhelyezett fotókat, mécseseket, virágokat, amelyeket a walesi hercegné rajongói és tisztelői vittek a palotához.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A kedvenc cikkeink Diana hercegnéről:

Diana Our Mother dokumentumfilm HBO

Minden eddiginél érzékenyebb és őszintébb dokumentumfilm készült Diana hercegnéről

1997. augusztus 31-én hunyt el Diana walesi hercegné. Pontosan emlékszem erre a napra, évnyitóról értem haza, amikor a tévé tele volt az összeroncsolódott fekete autó képeivel. A hír még engem is sokkolt, pedig valójában anyu rajongott a hercegnéért, akinek a sorsával sok-sok nő tudott azonosulni szerte a világon.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

diana tavasz divat trend

Fodrok és baseballsapkák – tavaszi trendek egyenesen Lady Diana gardróbjából

Könnyed elegancia, erőlködésmentes stílus, merész választás, egyedi ízlés – csak néhány jelző, ami átfutott az agyamon Lady Diana képeit nézegetve, és amit – akár csak két évtizede – ma is minden nő borzasztóan irigyel tőle. Hiába telt el húsz év a walesi hercegné tragikus halála óta, stílusa ma is inspiráló, nemcsak Katalin hercegné, de a divatvilág számára is.

A cikket ide kattintva olvashatjátok el.

diana

„Hárman voltunk ebben a házasságban, ami egy kissé zsúfolt volt” – Diana hercegné interjúja, ami történelmet írt

Diana hercegné számos cselekedte nyomott hagyott az emberekben. A szívek királynője akarva-akaratlanul tett olyan dolgokat, amiket sosem feledünk, többek között azt sem, amikor egy interjúban beismerte, Károly herceggel való házasságában hárman voltak. És nem mindig a hűtlen férj miatt! Tévétörténelmet írt.

A cikket ide kattintva olvashatjátok el.

diana

10 gyönyörű idézet Diana hercegnétől a szeretetről

Sokan halála óta gyászolják az asszonyt, akit a szívek hercegnőjének neveztek. Diana nem ok nélkül kapta ezt a titulust. Bár a szerelemben soha nem volt szerencséje, szeretete a környezete és az elesettek iránt határtalan volt. Éppen ezért halála évfordulójának alkalmából összeszedtünk tőle 10 fontos idézetet az emberségről, a segíteni akarásról és természetesen a szeretetről.

Az idézetekért kattintsatok ide.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.