Egyéb kategória

A szerethetőtől az elképesztőig – a legnagyobb kávétrendek 2018-ban

A kávékultúra szerencsére virágkorát éli, és szerencsére egyre több igazán remek helyen kóstolhatjuk a príma kávékat. De van, ahol a sima kávé nem elég, és mindenféle őrült kávékölteményekkel versengenek a baristák a vendégek kegyeiért.

vous - 2018.02.18.
A szerethetőtől az elképesztőig – a legnagyobb kávétrendek 2018-ban

Azzal valószínűleg mindenki egyetért, hogy egy szépen tálalt mélange, cappuccino vagy latte már önmagában a profizmusról árulkodik, a hab textúrája, a különféle tejhabbal rajzolt szívek és virágok igényességet, rutint és valódi figyelmet jeleznek, amivel a vendéget megtisztelik.

De az úgynevezett latte art nem áll meg itt, az új trendek egészen elképesztőek is lehetnek.

Katyvasz van a fejetekben kávék terén?

Semmi gond, elárulom, ezzel sokáig én is így voltam, csak pislogtam, ha kérdezték tőlem, hogy milyen kávét kérek, és olyan szavakkal dobálóztak, mint az americano, cortado, white flat vagy macchiato. Ha ti is így vagytok ezzel, akkor Fanny infografikája a különféle kávétípusokról nagy hasznotokra lesz.

A csodaszép grafikát itt találjátok!

A cuki latték sorát erősítik a különféle állatfigurákat ábrázoló tejhabos változatok, cicás, kuyás, macis kiadásban, amelyeknél kis csokisziruppal egészítik ki a selymes italt.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.