Egyéb kategória

Meghan Markle-nek nincs fizetése – mutatjuk, honnan van saját vagyona

Persze egyértelmű, hogy Harry herceggel való házassága révén az abból származó éves juttatásból Meghan hercegnő is részesül. Azt azonban talán kevesen tudjátok, hogy Meghan Markle-nek saját vagyona is van, illetve volt, akkor is, mielőtt igent mondott volna az ő hercegének. S hogy miből számrazik ez a vagyon, ha Meghan Markle-nek nincs fizetése? Mutatjuk, honnan van saját vagyona!

vous - 2018.10.25.
Meghan Markle-nek nincs fizetése – mutatjuk, honnan van saját vagyona

A házasságban persze közös minden, így a vagyon is – a felek különböző pénzügyi háttérrel lépnek frigyre egymással. Bár ilyen részletesen nem látunk bele Harry herceg és Meghan hercegné házasságába, illetve hogy milyen szerződést kötöttek a közös vagyont illetően, azt azonban lehet tudni, hogy Meghan Markle rendelkezett saját vagyonnal, mielőtt igent mondott, és az a pénz még minden bizonnyal a rendelkezésére is áll.

Meghan Markle feladta színésznői karrierjét a "hercegné-szerep" kedvéért, viszont még mindig kap fizetést a Suits című sorozatbeli szereplése miatt. Valamint eladta torontói otthonát, amiért nem kevesebb, mint 1,6 millió dollárt kapott. Szép kis összeg, nem igaz?

meghan markle

meghan markle
Forrás:
Instagram

Nos, mindehhez valószínűleg nemigen kell nyúlnia, hiszen Harry herceg éves juttatása és az egyéb, a királyi családtól származó pénzek valószínűleg fedezik a kiadásaikat, amiért cserébe a fiatalok képviselik a családot a különféle rendezvényeken, jótékonysági eseményeket szerveznek, segítenek a rászorulóknak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.