Egyéb kategória

G.w.M szerint nagyon hasonlóak Kulcsár Edinával

G.w.M, azaz Varga Márk néhány hónapja alkot egy párt Kulcsár Edinával, akivel nagyon nagy a szerelem - mesélte egy interjúban.

vous - 2022.02.28.
G.w.M szerint nagyon hasonlóak Kulcsár Edinával

A rapper őszintén vallott a kapcsolatukról, a hétköznapjaikról és arról, hogy mennyire nagy a szerelem kettejük között- írja az Origo.

Nem korai azt mondani, hogy Edina életem szerelme. Ez a szerelem inspirál engem, lüktet bennem, lángolok, táplál, és ott érzem a pillangókat a pocakomban, abban a nagy pocakomban 

– mesélte G.w.M Mága Jennifernek a Sztárok az életemből című műsorban, ahol kapcsolatuk dinamikájáról is beszélt, illetve arról, hogyan oldják meg a feszült helyzeteket:

Őszinték vagyunk egymáshoz, és mindent megbeszélünk. Ha valamelyikünkben tüske van, azonnal kihúzzuk. Működik köztünk a telepátia, azonos az érzelmi intelligenciánk is. Egymásban barátot, testvéri viszonyt és szerelmet találtunk.

Objektum doboz

Varga Márk szerint ez a kapcsolat erős alapokra épült, ezért bármilyen nehézség áll elöttük, jól fog működni kettejük kapcsolata, amelyben kompromisszumot kötni is tudni kell:

Folyamatosan csiszolódunk egymáshoz, de az alapkő, amit letettünk tök jó ahhoz, hogy építkezzünk rá, és életünk végéig együtt maradjunk. Edinának még tanulni kell a szokásokat, de hiszem, hogy komfortos kompromisszumokat tudunk kötni. Ilyen az, ha nyolc férfi ül egy asztalnál akkor ő nem ül közénk, de miért is ülne be? Ez származástól függetlenül is evidens, hiszen én sem ülnek be nyolc nő közé. Én elfogadtam, kompromisszumot kötöttem abban, hogy ő a médiában szerepel, üzletasszonyként pedig férfiakkal ül le tárgyalni.

Habár kapcsolatuk mély, és nagy a szerelem, a rappert zavarta, hogy a magánéletével került a reflektorfénybe. Rengeteg kritikát kaptak, és sokan támadták őket a kapcsolatukért, amin végül közösen túljutottak:

Edina hangulatát befolyásolta ez az egész, de együtt öngyógyítók voltunk, jó algoritmus alakult ki kettőnk között, egymást rántottuk ki, ha megborultunk volna. Nekem az is új, hogy amikor nincs a gyerekekkel jön velem a fellépésekre, tetszik, hogy ott van, megismeri a közönségemet, akik már várják is őt.

Ajánlott cikkek