Egyéb kategória

Gyógyíthatatlan betegség miatt vonul vissza Bruce Willis

Családja jelentette be a hírt, hogy felhagy a színészettel a sztár.

vous - 2022.03.31.
Gyógyíthatatlan betegség miatt vonul vissza Bruce Willis

A 67 éves színész afázia nevű betegségben szenved, amit általában stroke vagy komoly fejsérülés okoz. A betegség hatással van a kognitív képességeire, így felhagy a színészettel, jelentette be a család közleményükben.

Az afázia a beszéd megértésének vagy produkciójának zavarát jelenti. A betegek nem képesek kimondani azt, amit akarnak, nem képesek használni a nyelvet, illetve egy időben két dologra figyelni vagy egyszerre két dolgot csinálni.

“Szeretett Bruce-unknak az elmúlt időszakban egészségügyi problémái adódtak, ugyanis nemrég beszédzavart állapítottak meg nála, ami hatással van a kognitív képességeire. Ennek okán hosszú gondolkodás után úgy döntött, felhagy a karrierjével, amely olyan sokat jelentett számára. Nagyon nehéz időszak ez a családunk számára, nagyon köszönjük mindenkinek a támogatást és a rengeteg szeretetet.”

– írta a család Instagram oldalukon.

Objektum doboz

Magyar sztárok közül Kulka János is ebben a betegségben szenved.

A bejelentés óta Bruce Willis közeli barátja és kollégája, Sylvester Stallone is megosztott egy posztot.

“Hosszú útra áll mögöttünk, és a legjobbakért imádkozunk neked és csodálatos családodnak…” – írta.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.