Egyéb kategória

A legjobb barátnőm túlságosan is jóban van a pasimmal. Félnem kéne?

Imádom a legjobb barátnőmet, mindig is adtam a véleményére, ha pasikról volt szó, ezért nagyon örültem, amikor a jelenlegi barátomat elfogadta és összebarátkozott vele. Mostanra nagyon bensőséges lett a kapcsolatuk, ami egy kissé megijeszt.

vous - 2022.04.12.
A legjobb barátnőm túlságosan is jóban van a pasimmal. Félnem kéne?

Petrával a gimi óta jó barátnők vagyunk, rengeteg mindenen mentünk keresztül, sok szívfájdalmat éltünk át mindketten, ezért mindig óva intettük a másikat, ha egy pasi nem volt megfelelő a másik számára. Amikor bemutattam a barátomat neki, nagyon megörültem, hogy jól kijönnek egymással, és az áldását adta a kapcsolatunkra. Misivel úgy érzem megtaláltam az igazit, és hihetetlenül boldog voltam, hogy nem volt gond a közös programok szervezése hármasban.

A kezdetek

Az elején nagyon viccesnek találtam, ahogy csipkelődtek egymással, és beceneveket adtak a másiknak. Olyanok voltunk, mint anya, apa és a lökött kislányuk. Petra sokat járt át hozzánk, és szerencsére Misit ez nem zavarta, örült neki, hogy van valakim, aki ilyen közel áll hozzám, és ő is kedvelte a legjobb barátnőmet. Mi mást is kívánhattam volna?

Egy idő után azonban voltak zavaró tényezők

Amikor hármasban voltunk, előfordult néha, hogy a szokásos élcelődés mellett belsős poénkodásba fogtak, amiket egyáltalán nem értettem. Kívülállónak éreztem magam, miután elmesélték a poént, utána is azt éreztem, ez valahogy az ő közös kis körük, amiből én kimaradok. Előfordult az is, hogy úgy éreztem, Petra néha több figyelmet szentel a barátomnak, mint nekem, és belül elkezdett motoszkálni bennem a kisördög, akire nem akartam hallgatni. Lehet, hogy kellett volna?

Forrás:
Canva.com

Akkor kezdtem igazán aggódni, amikor a legutoljára szereztem tudomást a dolgokról. Egyre többet beszélgettek, és olyan helyzet is előfordult, hogy együtt mentek el valahova, nélkülem. Amikor Misivel néha összevesztem, olyankor “jó” barátnő lévén Petra már nem az én oldalamra állt, ami felért egy árulással számomra. Úgy éreztem, hogy kezdem elveszíteni a legjobb barátnőmet és a pasimat is.

Amikor betelt a pohár

Tartottunk egy házibulit, ahova meghívtuk az összes barátunkat. Misivel mi voltunk a házigazdák, igyekeztem mindenkivel foglalkozni. Akkor ért nagy csapás, amikor az egyik barátunk elhozta az új barátnőjét, aki felém fordult és azt mondta: “Hát nem cuki páros?” Kezével pedig Misi felé mutatott, akinek az ölében éppen a legjobb barátnőm ült. Mondanom sem kell, itt már elborult az agyam. Amikor egy idegen is azt hiszi, hogy a legjobb barátnőm jár a pasimmal, nem pedig én, akkor nem velem van a gond.

Forrás:
Canva.com

Hatalmas botrányt csaptam, amire Misi eléggé megsértődött, mondván, hogy csak bemesélem magamnak a hülyeségeket, de Petra elszégyellte magát, és hazament. Azóta eléggé kínos közöttünk a helyzet, és nem tudom mitévő legyek. Úgy érzem, hogy valakit el kell veszítenem, hogy békesség legyen, de félek, hogy mindketten elhagynak, és végül egyedül maradok. Vajon csak én reagáltam túl az egészet, vagy tényleg van valami a legjobb barátnőm és a pasim között? Úgy érzem, bármit is teszek, ebben a történetben nincs happy ending…

Zsuzsi történetét Juhász Adél jegyezte le

Ajánlott cikkek