shane tusup szabó zsófi

A remény hal meg utoljára: Shane Tusup így hódítaná vissza Szabó Zsófit

A sztárpár szakítása mindenkit ledöbbentett. Már az esküvőjüket tervezték, amikor három hónap jegyesség után bejelentették, hogy felbontják azt. Shane nem adja fel ilyen könnyen a szerelmét.

Egy elfajult veszekedés után jelentették be a szakítást, amikor Zsófi már rendőrt akart hívni párjára. Mióta különváltak Shane mindent megtesz azért, hogy szerelme visszafogadja- írja az nlc.

Hogy mi is vezetett a szakításhoz azt a Bors írta meg, miszerint Shane őrjöngött és rázárta az ajtót Zsófira, aki pánikrohamot kapott. A nem hétköznapi veszekedés odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséggel fenyegetőzött. Az úszóedző észhez térhetett párja szavaira, és csak azért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből, mert Shane végül lecsillapodott.

A Blikk információi szerint, azonban az edző hajthatatlan, és nem nyugszik bele Zsófi döntésébe. Shane Tusup megtesz annak érdekében, hogy szerelme visszafogadja, folyamatosan csokrokat küld neki, ajándékokkal halmozza el, és a szerelmét bizonygatja Zsófinak.

Azonban a műsorvezető nem gondolja meg magát. Nagyon határozott, és mivel úgy érzi, végleg eltörött benne valami, szinte biztos, hogy döntése végleges, és Tusup nem fog kapni újabb esélyt, mivel eljátszotta azt.