Test

Győzzétek le az összedörzsölődő combokat!

Terpeszállásban várakozó lányok hadát lehet észrevenni Pest utcáin, ha jobban odafigyel az ember. Nem feltűnő, de biztos, hogy többen állnak kissé széttett lábbal, mint télen. Nem véletlenül, beköszöntött az összedörzsölt combok szezonja.
vous - 2015.07.23.
Győzzétek le az összedörzsölődő combokat!

Mit tagadjam, én pont nem azok közé a csajok közé tartozom, akiknek rés van a combjaik között, bármennyire is menő volt az egy időben. Őszintén megvallva, nem is zavar különösképpen, csak nyáron, de akkor aztán nagyon. A melegben kidörzsölt comb ugyanis tud annyira fájni, hogy lekaparjam egy tízemeletes panel összes vakolatát.

Összeér a combom, akkor én most kövér vagyok?

Nem, ez teljesen genetikafüggő. Voltam én már jóval vékonyabb a mostani súlyomnál, és akkor is küszködtem ezzel a problémával. Van, aki combosabb, van, akinek egyszerűen úgy áll a lába, mint két párhuzamos. Ma már szerencsére nem kell félniük a paneldzsungeleknek, hogy kiirtom őket a kipirosodott lábaim miatt, mert bevált praktikám van a megelőzésre. Ehhez persze ki kellett próbálnom pár combkímélő technikát. 

Testápoló

Valamiért ez volt a legelterjedtebb, mindenki ezt ajánlotta, de valójában fogalmam sincs, miért. Nagyjából 5 percig hatott, ami azt jelentette, hogy mire kisétáltam a házból, vagy leoldotta az első verejtékcunami, vagy egyszerűen felszívódott. Kész, pont. A világ legnagyobb hülyesége szerintem.

Hintőpor

Nemrég voltam gyógymasszőrnél, aki jól meggyúrt egy speckó hintőporral. Tény, olyan száraz voltam utána, hogy még a póló is csúszkált rajtam. Csak kár, hogy fekete nadrágban mentem, mert úgy néztem ki, mint egy bontómunkás műszak végén.

Alakformáló bugyi

Azt mondják, hogy kifejezetten jó. Feltéve, ha bírod, hogy szaunában van az egész altested. Én már a gondolatától is irtózom, klausztrofóbiásoknak meg végképp nem ajánlott, mert szorít, az biztos.

Vastag csipkeszegélyű combfix

Szerintem kétféle láb van a világon: amelyiken megmarad a combfix, meg amelyiken nem. Nos, az enyémen nem marad meg, úgyhogy nálam kilőve, de egyébként szerintem működőképes lehet.

Harisnya

Nálam ez az abszolút győztes, bár gyakran kapok furcsálló tekinteteket, ha melegben valaki kiszúrja, hogy bizony ezen a csajon harisnya van. De azt kell, hogy mondjam, mindent megér, hogy nem sülök meg, és a combjaim is jól érzik magukat. Egyesek szerint ha levágjátok rövidnadrágosra, akkor kevésbé meleg, de szerintem értelmetlen időpazarlás, hiszen pöndörödik, és húzgálás lesz a vége. 

Persze mindenkinek más válik be. Nektek mi a módszeretek?

Forrás: Pixabay 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.