Egyéb kategória

Mivel varázsolnak el bennünket Hollywood jégkirálynői?

Első pillantásra, de tényleg csak az első pillantásra talán semmi közös nincs Angelina Jolie-ban és Anna Wintourban. Ahogyan Nicole Kidmanben és Dita von Teese-ben sem. A nap témája (Jégvarázs) kapcsán Hollywood jeges szépségei, jégkirálynői és hidegszívű asszonyai is eszünkbe jutottak.

vous - 2015.07.29.
Mivel varázsolnak el bennünket Hollywood jégkirálynői?

A jeges szépség nekem egyértelműen Grace Kelly

– mondta a VOUS-mítingen sztárszerzőnk, Takács Nóra, úgyhogy Grace Kelly nem maradhatott ki a válogatásból. Nemrég őt alakította Nicole Kidman, aki pörgős, vörös gyereksztárból lett fagyott mimikájú, A listás díva, aki állítólag egy ideje leállt a botoxszal. Kristen Stewartnak viszont nem a botoxszal van baja (valószínűleg még nem szorul rá), a mosolygással annál inkább. Talán nem is baj, mert így nem csak arról lehet beszélni, mennyire rosszul játszott az Alkonyatban, hanem arról is, milyen fancsali képet vág a vörös szőnyegen. Biztosan én vagyok amúgy az egyetlen, akinek tetszik ez a mimika nélküli, de természetes arc.

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

 

Angelina Jolie? De hát a sok jótékonykodás miatt nekem eszembe nem jutna róla, hogy ő hideg

– jegyezte meg a képszerkesztőnk, Zsófi. Aztán megmutattam neki a 2012-es Golden Globe-on készült fotókat a színésznőről. Mint egy jéghegy. De nem negatív értelemben. Kemény. Erős. Magabiztos. És azt tudjuk: az ő szíve hatalmas, főleg, ha a világ problémáiról van szó.

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

Anna Wintour hasonlóan elkötelezett. Az amerikai Vogue vasszigorú főszerkesztőjéről viszont egyre több mosolygós képet is készítenek az utóbbi időben. Mi történik, csak nem a kor?

Az, hogy Dita von Teese, aki Hófehérke keresztanyja is lehetne, igazi jeges, vagyis havas szépség, az nem kérdés. Evan Rachel Wood teljesen hasonló típus – a változó hajszíne ellenére is. Nemcsak ez a közös bennük, hanem az is, hogy mindketten kívülről-belülről ismerik Marilyn Mansont.

Aztán jöttek és jöttek az ötletek, kik azok a sztárok, akikre jeges szépségként, jéghegyként vagy Hollywood Hófehérkéiként gondolhatunk. Nekünk ők jutottak eszünkbe. Kihagytunk valakit?

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

 

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség
Ajánlott cikkek