Egyéb kategória

Ne nézzetek ki úgy, mintha egy festményből léptetek volna elő!

A sminkelés művészet, az elkészített smink pedig maga a műalkotás, akárcsak egy szépen megmunkált és kidolgozott festmény. De ezen a ponton a két dolog el is válik egymástól. A NORIE Team sminkese, Palánkiné Kelemen Gabriella segít nektek, hogyan legyen lélegzetelállító és üde az arcotok úgy, hogy ne fulladjatok bele a szemhéjporba. A végállomás a friss és természetes hatás.
vous - 2015.08.04.
Ne nézzetek ki úgy, mintha egy festményből léptetek volna elő!

Mindig ámulatba ejt egy szépen kidolgozott cicaszem vagy a mindenki által áhított füstös hatás. Sajnos rengeteg lány esik abba a hibába, hogy borzasztó vastagon kenik magukra a termékeket, túlméretezett tusvonalakat húznak, és a szemöldökparáról már ne is beszéljünk. Ezek mind lerombolják a légies, üde hatást, és egy vastagon mázolt „olajfestményt” látunk az arcuk helyett. Ne aggódjatok, ez már mindenkivel megesett, mondhatni katonadolog. Most azonban Gabi segítségével megálljt parancsolunk az elszabadult ecseteknek és alapozóknak.

A természetes hatás legjobb barátai a földszínek a szemen és az üde pír az arcon.

A profi ecset-kollekciótokat most visszatehetitek a helyére, nem igazán lesz szükség rájuk, hiszen a legegyszerűbben az ujjaitok segítségével tudjátok felvenni és beleütögetni a bőrötökbe a szemhéjpúdert és az arcpírt. Íme, Gabi tuti tippjei a természetes hatásért:

Szem

A szemöldök alá, a szemöldökkel megegyező ívben egy fehér, krémes szemceruzával húzzatok egy vonalat, majd ütögessétek el. Ez életre kelti a szemeteket, nagyítja és az üde hatás elengedhetetlen mozzanata. Ugyanezt a színt a belső szemzugba is vigyétek fel, ütögessétek el. Végül a szemöldök alatti ívre jöhet egy matt bőrszín.

Alapozás

Kezdjetek egy fényvédős hidratálókrémmel, majd következhet az alapozó. Gabi ehhez egy csepp formájú szivacsot ajánl, hiszen ennek segítségével leheletvékonyan tudjátok felvinni (ahol kell rétegelni) az alapozót. Ezután árnyékoljatok. Finom, apró mozdulatokkal suhintsatok, így lesz a legtermészetesebb az eredmény.

Pirosítás

Egy pufi, laza ecsettel vigyétek fel az arcpírt az almácskákra. Azért jó őket hangsúlyozni, mert ha szépen árnyékoltatok, tökéletes hatást érhettek el. 

Ajkak

Forrás:
picbasement.com

Bármilyen rúzst vagy szájfényt is válasszatok, fontos, hogy itt is az ujjaitokat használjátok ecsetnek.

Gabi legtutibb tippje:

Használjatok lazacos-korallos pírt, ezt nyugodtan felvihetitek a szemhéjra is. De vigyázzatok, a kevesebb több!

A NORIE Team sminkese, Palánki Gabi

Szinte gyermekkorom óta sminkelek, hiszen a társaimat és a családtagjaimat folyton pingáltam. Immár 7 éve dolgozom sminkesként és saját márkás sminktermékekkel is büszkélkedhetek. Specialitásom az airbrush technika, amellyel leheletkönnyű, természetes és akár vízálló sminkeket készítek. Szakmám egyik leggyönyörűbb része, amikor a hölgyek azonosulnak a sminkkel, és felszínre tör belőlük az igazi nő.

Ajánlott cikkek