Egyéb kategória

A fültágító egyenes út lehet a plasztikai sebészetre

Sokan szeretik, sokan gyűlölik, még többen viselik. Ezek a piercingek. Kevés megosztóbb dolog van, mint egy ilyen testékszer. Talán a tetoválás, de most a fültágítókról lesz szó.
vous - 2015.08.10.
A fültágító egyenes út lehet a plasztikai sebészetre

Egy berlini magazinban olvastam, hogy bizony a huszonévesen elkövetett piercingek később a munkavállaláskor visszaütnek. Mert ami jól néz ki egy fesztiválon nem biztos, hogy jól mutat egy állásinterjún, mondjuk ha valaki banktisztviselőnek készül. Fiatalság, bolondság – ez így igaz, de aki komolyabb jövőre vágyik, és nem pedig egy feltörekvő rockzenekar tagja, érdemes átgondolni azt az akár 3–4 centiméter átmérőjű fültágítót. A plasztikai sebész szerint 1,5 centiméterig visszanő magától a fülcimpa, de ennél nagyobb méretnél bizony szikére van szükség. Jó hír viszont, hogy a műtét nem tart sok ideig, és a sebész még nem találkozott olyan esettel, ahol ne lett volna sikeres a beavatkozás.

Forrás:
AFP Photos

Nem szeretnék általánosítani, természetesen sok toleráns munkahely is van, ahol nem a külső alapján döntenek. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a szolidabb testékszerek, úgymint egy nem feltűnő tetoválás vagy több fülbevaló diszkrétebben tud mutatni, mint egy akár 4 centiméter átmérőjú fültágító.

Ajánlott cikkek