Egyéb kategória

Ettől összekoccan a fogatok: filmek, amiktől rettegtünk gyerekként

Szeretem a borzongást, és kár lenne tagadnom, hogy vonzódom a bizarr dolgokhoz. Szóval, amire más azt mondaná, hogy jesszumpepi, mi ez a borzalom, arra én azt, hogy nahát, ez mi? Nézzük meg közelebbről! Szó sincs róla, hogy pszichopata lennék, bár egy pszichopata is ezt mondaná (hahaha). Nem véletlen, hogy tinédzseréveim elején is imádtam horrorfilmeket nézni. Most pedig hoztam párat, amiktől ti is biztos féltetek gyerekként.
vous - 2015.08.13.
Ettől összekoccan a fogatok: filmek, amiktől rettegtünk gyerekként

X-Akták

Nem film, de ufósnak elég jó horrorsorozat volt. Bár tiltva voltam tőle, belelestem, és jól emlékszem, hogy az egyik bogaras rész után úgy éreztem, mindenhol bogarak másznak rajtam és felfalnak. Volt olyan is, hogy a lábam gondosan felhúztam a székre a fenekem mellé, mert ha nem, bizisten a szék alól lerágja valami. 

Rémálom az Elm utcában

Tuti emlékeztek a csíkos pólós, pengekezű, összeégett pasira, aki az álmaikban gyilkolászta le az áldozatait, így azok próbáltak minél tovább ébren maradni. Több-kevesebb sikerrel. Mikor először megnéztem és elaludtam utána, komolyan féltem, hogy engem is meglátogat…

Alien: A 8. utas a halál

Jó régi, és nem fűznék hozzá sokat: szörnyek, nyálcsorgás, alientojások, szörnyek, szörnyek, szörnyek. Rémisztő. Rettegek tőle még most is, szerintem kihagyhatatlan. Egyszerűen becsináltam tőle. Kész.

Sikoly

Na, jó, ettől nem féltem annyira, hiszen ma már vicc kategória ez a film, de tény, akkoriban nagy sláger volt. Minden fiatal nézte, és hát izgi volt találgatni, hogy vajon ki a gyilkos.

Péntek 13

A világ legértelmetlenebb és legszegényebb horrorfilmsztorija, de első gyilkolós filmnek hatásos volt. A texasi láncfűrészes után mondjuk nem néztem több ilyet. Alvós film halloween estéjére.

Ti mire rettegtetek gyerekként? 

Ajánlott cikkek