Egyéb kategória

Tölcsérrel sem gyorsabb a pisilés a Szigeten

Intim kála. Ezen a néven forgalmazzák a Sziget bejáratánál azt a tölcsért, amivel állva is el lehet végezni a kisdolgot.
vous - 2015.08.12.
Tölcsérrel sem gyorsabb a pisilés a Szigeten

De miért is akarna egy lány állva pisilni? – tehetik fel a kérdést a Sziget-szüzek

  • Ülve nyilvános vécén eleve nem (nagyon ritkán de, ám annak oka van).
  • A ToiToi-ok szaga estére elviselhetetlen, a látványuk borzalmas, az ember lánya irigyli a fiúkat, akik a szabad ég alatt pisilhetnek a vályúknál.
  • A kicsit kulturáltabb konténeres vécék sem a tisztaságukról híresek egy-egy sűrű napon.
Az állva pisilés ideális megoldás lenne a Szigeten a lányoknak – gondolták a tölcsér forgalmazói és egy csomó lány, köztük én is.

Jaj, annyira izgulok, ááááá! Olyan félelmetes, most fogom először kipróbálni!

– szólított meg a vécésorban egy cuki külföldi lány angolul, miközben egy papírból hajtogatott tölcsért lobogtatott az orrom előtt. Mert ő ugyan ki nem ad 800 forintot az Intim kála néven forgalmazott, a Sziget bejáratánál kapható eszközért, amely ugyan szintén papírból van, de fizetni kell érte. (Egy 5 darabos szett 800 forintba kerül.) Mivel azonban az élményt nem szerette volna kihagyni, leleményesen hajtogatott egyet magának.

Csak mosolyogtam, mert az én táskámban is lapult egy szilikonból készült tölcsér, igaz, én Tini kolléganőmtől kaptam még hónapokkal ezelőtt. Posztoltam is egy képet róla akkor az Instagramra, most itt volt az ideje az éles bevetésnek.

Forrás:
Instagram/sztimacs

Már a használat előtt egy csomó kérdés felvetődött bennem. Tényleg mindenki szeme láttára fogom csinálni? A fiúknak hogy nem esik le a nadrágja, mikor pisilnek? Ha csak gombos, akkor mennyit gombolnak ki belőle? Az én boyfriend farmershortom tuti a padlón végzi majd, ha nem fogom össze – akkor viszont hogyan tartom az eszközt? A papírtölcsért kidobom a használat után, ez világos, de az én szilikontölcséremet mégis hol öblítem el? És ha elöblítem, az elég, vagy fertőtleníteni is kellene? Mi van akkor, ha nem zár jól és a lábamra folyik a vizelet? Vagy ami még rosszabb: lepisilem a nadrágomat?!

Végül zárt ajtók mögött kezdtem kísérletezni a szilikontölcsérrel, mert nem vállaltam be, hogy mindenki lássa a szerencsétlenkedésemet. (Ez azt jelenti, hogy kiálltam a sort a vécé előtt.) A tölcsér miatt egyrészt szembesülnöm kellett a vécé tartalmával, amivel ráadásul végig szemeztem. Illetve a gyakorlatlan mozdulatok miatt iszonyatosan lassan zajlott az egész művelet. Folyamatosan csekkoltam az illesztést, és nagyon lassan kellett volna pisilnem is, nehogy túltelítődjön a tölcsér. Ezt viszont három sportfröccs után nagyjából képtelen voltam kivitelezni, így hamar feladtam a küzdelmet és váltottam a női technikára. Felüdülés volt, mondhatom.

Szerencsére a női ToiToi-ban még volt kézmosóvíz, volt nálam nedves törlőkendő és a zárható műanyag zacskó is megkönnyítette a dolgomat. A tölcsér az este folyamán nem került elő többet, és én sem szeretnék már állva pisilni.

Ezt az élményt meghagyom a fiúknak.

Ajánlott cikkek