Egyéb kategória

Ti meghívnátok az anyukátokat a lánybúcsútokra?

A lánybúcsúk trendje nagyon sokáig kimerült a pénisz formájú szívószálban, nyakláncban, díszekben, rózsaszín műanyag pezsgőspoharakban, banánevésben. Azóta persze ez is változott. Mikor én szerveztem a barátnőm lánybúcsúját, már jóval szélesebb volt a paletta.
vous - 2015.08.14.
Ti meghívnátok az anyukátokat a lánybúcsútokra?

Beköszöntött a tematikus lánybúcsúk ideje, és volt miből válogatni: elegáns, párizsi hangulat Eiffel-tornyokkal és macaronokkal, vagy vintage, ártatlan stílus, mezei virágokkal, omlós sütikkel, de a vad fekete-pink dekor egy little black dress code kombinációval is nagyon ütős. Én egy kis párizsi-vintage keverék lánybúcsút szerveztem, tortacsipkékkel, girlanddal, emlékfotókkal, pezsivel és vintage cupcake dekorral. Imádtam vele pepecselni, azt éreztem, szívből csinálom, és izgalommal vártam, hogy milyen lesz a végeredmény.

A legújabb trend szerint az anyás lánybúcsúk a menők, ahol ott van az édesanya is, de akár ő is szervezheti az eseményt. Bevallom, egyrészt tetszik az elgondolás, másrészt azonban kicsit furcsa. Nyilván vannak anya-lánya kapcsolatok, amelyek annyira szorosak, hogy alap, hogy az anya is végigasszisztálja a lánya nagy napját a barátaival. 

Közeli viszonyban vagyunk az anyukámmal, követjük egymást Instagramon is. A lánybúcsún persze előkerültek a szextémák is, de nem voltam zavarban, mivel ő mindenről tud.

Persze van olyan, aki szerint az ötlet jó, de ő zavarban lenne:

Szeretem az anyukámat, mindent megbeszélünk, de baráti közegben kissé másképpen viselkedem, mint vele. Furcsa lenne.

Ti meghívnátok az anyukátokat a lánybúcsútokra?

Ajánlott cikkek