Egyéb kategória

Virágkoszorúval nem lesztek menők a Szigeten! – Divattippek, hogy kitűnjetek a tömegből

A Sziget 0. napján azt éreztem: klónozták a lányokat a fesztiválra. Olyan, mintha mindenki meg lenne győződve arról, hogy egyedi és szupermenő szettben érkezik, pedig pont ugyanolyan, mint a másik, a harmadik vagy a negyedik. Ha igazán szeretnétek kitűnni a tömegből, tegyétek azt stílusosan.
vous - 2015.08.13.
Virágkoszorúval nem lesztek menők a Szigeten! – Divattippek, hogy kitűnjetek a tömegből

Tabu: a virágkoszorú

Már a Filatori-gát előtt, a HÉV-en utazva tudatosulni fog bennetek, hogy óriási hiba volt a virágos fejdíszt a Szigetre tartogatni. A városban kellett volna viselnetek egész nyáron, biztosan feltűnést keltettetek volna, de a Szigeten csak egy lesztek a sok-sok lány közül, akik pont erre az eseményre készítettek virágkoszorút. Kár, mert ha nem túl gagyi, akkor gyönyörűen néz ki. 🙁

Helyette: turbánok, fejékszerek, csillámpor

A 0. napon koncertező Florence Welch egy pillanatra sem lepődött meg, amikor a koncertje alatt valaki a közönség első sorából – akikhez szívesen hajolt le – az arcába öntött egy adag csillámport. Az egész arca és a haja csillogott a koncert alatt. Mi ez, ha nem a tökéletes fesztiválsmink? Ha a csillámpor nem jön be, próbáljátok ki a turbánokat. A NORIE Team stylistja, Dóri is szívesen viseli őket a kalapok mellett. Az én kedvenceim épp a fejékszerek, ezekből konkrétan egy darabot nem láttam eddig, szóval viseljétek bátran!

Tabu: az arany- és az ezüsttetkó

Megírtuk, hogy hatalmas sláger idén a lemosható ékszertetoválás, azt is elárultuk nektek, mely testrészetekre nem érdemes felragasztani, mert borzalmasan néz ki. Most viszont azt tanácsolom: a Szigetre felejtsétek el, mert minden lánynak ilyen van. Nem hiszed? Én szóltam.

Helyette: kacifántos testékszer

Mit szólnátok, ha ékszertetoválás helyett ékszerek borítanák a testeteket? Léteznek minimalista és nagyon szexi darabok, de egész vad láncszövevények is – mindenkit az fog érdekelni, hogyan fut végig a testeden. Ha egyediségre vágytok, akkot ez a legjobb megoldás.

Tabu: az unalomig ismert cipőmárkák

Converse, Vans, NewBalance, Nike, Toms – egy lépést sem tehettek anélkül, hogy bele ne botlanátok valamelyikbe. Hiába, a menőség is lehet unalmas.

Helyette: DIY-vászoncipő

Legyen a lábatokon a világ legegyszerűbb vászoncipője, amelyet DIY-mintával dobtok fel. Ha nem láttátok Takács Nóra galaktikus videóját, amelyben a csillagos eget varázsolja a cipőjére, gyorsan pótoljátok.

További ötletekért ajánlom még néhány külföldi divatblogger posztjait: színátmenetes cipőt itt, csillámos praktikát itt, aranypöttyöset pedig itt találtok.

Ajánlott cikkek