Egyéb kategória

Íme, a magyarázat, miért szeretnek lopni a gazdag nők

Hogy hogyan lesz a gazdagból még gazdagabb? Mondjuk bolti lopással. Ez pedig sok esetben a gazdag, felsőosztálybeli nőkre igaz, akik szórakozásból és rangjuk adta "kiváltságukból" űzik ezt a sportot. És itt nem ezer forintokról, hanem tízezer dollárokról van szó. A most következő sztoriktól le fog esni az állatok!
vous - 2015.08.13.
Íme, a magyarázat, miért szeretnek lopni a gazdag nők

A New York Postban jelent meg egy cikk a gazdag nők bolti lopásairól. A Sephora a kozmetikumok, a sminkek és a szépségápolás mekkája. Luxusból és drágaságból nincs hiány. Egy ott dolgozó nő mesélte, bizony gyakran kapnak bolti lopáson ismert embereket, akik úgy gondolják, jogosultak az ingyen termékekre. Persze a személyre szabott 100%-os akció rájuk sem érvényes, ők mégis úgy érzik, ez nekik jár.

Az eladó szerint az egyik leggyakoribb módszer, hogy a hosszú felsőjük ujjába rejtik el azokat a termékeket, amik teszterként vannak kint a polcokon. Amit körülbelül ezer ember próbált ki előttük és kentek magukra. A Sephora történetében azonban az is megesett már, hogy egy tehetős anyuka a gyereke babakocsijába dugott el egy 800 dollár (kb. 225 000 Ft) értékű kozmetikumszettet. Valahogy a gazdagok úgy érzik, ők többet érdemelnek annál, mint hogy mindent ki kelljen fizetniük, ezért inkább lopott cuccokkal ajándékozzák meg magukat.

Az Anthropologie-ban leginkább felső-középosztálybeli nők vásárolnak, 500 dollár körül (kb. 140 000 Ft) mozognak a ruhák és a cipők árai. Az üzlet egyik exalkalmazottja azt mondta, hogy az elsődleges bolti tolvajok a nők és a fiatalabb lányok, akik rendszeresen járnak hozzájuk vásárolni. Rengeteg pénzt költenek el egy vásárláskor, és ezzel együtt el is lopnak ezt-azt, mert úgy érzik, hogy ennyi pénz kiadása után jogosultak pár ingyen elvihető holmira.

Az Intermixben Valentino táskákat árulnak 2500 dollár (kb. 670 000 Ft) körül, Narciso Rodriguez koktélruhákat pedig 1500 dollárért (kb. 420 000 Ft) adnak. Az Intermix munkatársa elmondta, sokan csinálják azt, hogy megveszik a ruhát, felveszik egy este erejéig, majd visszaviszik a boltba és azt állítják, soha nem is viselték. Az izzadtságfolt persze ott van rajta, az illatáról meg már nem is beszélve. Az alkalmazott szerint szinte teljesen mindegy, mi történt a ruhával, mindig a vásárlónak van igaza.

Forrás:
senorgif.com

Ciki sztárok, akik örökre kölcsön akartak venni ezt-azt

Lindsay Lohan egy 2500 dollár (kb. 677 000 forint) értékű nyakláncot próbált ellopni a Venice Beach ékszerüzletből. Winona Ryder pedig 5500 dollártól akarta megszabadítani a Sakst. Ez megközelítőleg másfél millió Ft-ba fájt volna az üzletnek, ha nem kapják el a színésznőt. Kim Richards, a Született feleségek sztárja a Targetből akart lopni 160 000 Ft értékben pár terméket.

Ajánlott cikkek