Egyéb kategória

Cipők, amikre minden nőnek szüksége van

Cipőőrültek, figyeljetek! Itt egy újabb esély, hogy még több lábbelitek legyen, vagy csak felfrissítsétek a kollekciót.
vous - 2015.08.15.
Cipők, amikre minden nőnek szüksége van

Ha igazi cipőfanatikusok vagytok, most letesztelhetitek, hogy ott lapul-e minden alapdarab a szerkényben. Öt fajtát hoztam nektek, amik nélkül nem élet az élet. Buli, vizsga vagy csak egy laza mászkálós délután a csajokkal? Az öt basic surranóval életetek végéig meg van oldva a cipőpara. Kinyílik Emőke cipőszelencéje, lessetek hát bele!

Bokacsizma

A téli és késő őszi napok alapdarabja. Ha csinosabban szerettek öltözködni, jöhet a keskenyebb sarkú változat, ha maradnátok a laza stílusnál, válasszatok vagányabb fazont.

Forrás:
Instagram/stylebyjules

Wedges

Az imádott wedges. Talán ez az egyetlen cipő a világon, amit akárhová felvettek. Kényelmes, mégis elegáns, és ha úgy akarjátok, sportos is.

Forrás:
Instagram/wedges_

Klasszikus tűsarkú

A wedges ellentéte. A klasszikus fajtát csak oda érdemes felvennetek, ahol nem kell majd sokat gyalogolni, és biztosak vagytok benne, hogy bírja majd a lábatok. Legyen ez a „kéthavonta egyszer” cipő.

Forrás:
Instagram/nylonsandfeetsbest

Sneakers, sportcipő

Én leginkább sportcipőt hordok a mindennapokban, mert ez áll hozzám a legközelebb, imádom a laza stílust. Szerintem nektek is van belőle egy-két pár. Manapság igazán trendi, ha az elegánsat kombináljátok a sportossal. Legyetek bátrak!

Forrás:
Instagram/official_nike_air_force

Saru

Ha nyár, akkor mi más? A legszellősebb, legkényelmesebb. Őszintén, hány darab bújik meg a szekrényetekben?

Forrás:
Instagram/thesandalist
Ajánlott cikkek