Egyéb kategória

Végre valóra válhat minden Star Wars-rajongó álma

Egy igazi Star Wars-rajongó fantáziája nem áll meg a filmeknél. Gyűjtik, rajzolnak, rajonganak minden egyes relikviáért, aminek akárcsak pici kapcsolata van is Luke Skywalkerékhez. Most pedig az egyik legvadabb álmuk válik valóra.
vous - 2015.08.26.
Végre valóra válhat minden Star Wars-rajongó álma

„Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!”

– szól a híres idézet, amit Yoda mondott Luke-nak, de a rajongók rendületlenül próbálkoznak. Egy csapat megalkotta – egyelőre csak elméletben – a tökéletes élményparkot, ami minden Star Wars-rajongó mennyországa lehet. De nézzük, mi lenne a parkban! (Illetve a galaxisban?)

Középen állna a híres/hírhedt Halálcsillag, hiszen ez a galaxis központja. Körülötte a többi világ kicsiny mása: Hoth, Endor, Tatooine és Coruscant. A legjelentősebb látnivalók közé tartozna a hullámvasút, a Wookie Swing, és miután „kiélményparkoztátok” magatokat, jöhet egy zenés este a Cantina zenekarral. A park kisebb lenne, mint a Disney World, de a bejutás egy örökkévalóságig tartana. Hacsak nem kapcsolnak fénysebességre!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.