Egyéb kategória

10 szépségtipp, amit minden nőnek tudnia kell

Egyszerűen imádjuk a szépségtrükköket, főleg, ha hasznunk is van belőlük. Most pedig elhoztam nektek a kedvenceimet.

vous - 2015.08.25.
10 szépségtipp, amit minden nőnek tudnia kell

Mi, lányok mindig próbáljuk megkönnyíteni az életünket különböző praktikákkal, főleg, ha a szépségről van szó. Mindent az utolsó pillanatra hagyunk, tehát mindig kell lennie egy B tervnek, aztán egy C tervnek meg D tervnek, egészen a Z-ig.

Fagyasszátok le a szemceruzát!

Mind ismerjük a folyton morzsolódó szemceruzákat, amik már ránézésre sem néznek ki túl biztatóan, nemhogy még használjuk is őket. De ha sminkelés előtt 15 perccel beteszitek a fagyasztóba, akkor máris zökkenőmentesen használhatjátok, anélkül hogy elkenődne. 

Balzsam a szappan helyett

Elfogyott a borotvahab, de már muszáj leborotválnotok a lábatokat, mielőtt bekopog egy medve az ablakon, és megkérdezi, hogyan sikerült ilyen bundát növesztenetek. Nincs gond, felejtsétek el a szappant! Használjatok helyette inkább balzsamot, amivel sokkal könnyebben tudtok borotválkozni, nem is beszélve arról, hogy a bőrötök is puhább lesz.

Öblítsetek hajat sörrel!

Tény, hogy jobban szeretjük inkább meginni a sört, és nem hajmosásra pazarolni, de a szükség az nagy úr. Ha kicsit száraznak érzitek a hajatok, akkor öblítsétek le egy kis sörrel, aztán mossátok át hideg vízzel. Szebb lesz, mint új korában. 

Jégkockával a pattanások ellen

Rossz idő van, ilyenkor mély depresszióba esünk, és simán befalunk négy tábla csokit vagy két zacskó chipset, miközben egy sírós-csöpögős drámát nézünk a tévében. Aztán a depressziónak vége szakad, pontosan addig, amíg meg nem látjuk azt az óriási pattanást az állunkon, ami akár a második fejünk is lehetne. Semmi pánik, fogjatok egy pár jégkockát, és kenjétek át vele addig, amíg el nem olvad. A legjobb, ha ezt lefekvés előtt csináljátok.

Ne hanyagoljátok el a könyökötöket!

Sajnos én is hajlamos vagyok megfeledkezni a könyökömről, ilyenkor pontosan úgy néznek ki, mint a rinocérosz, legalábbis anyukám ennek nevezi. De fontos, hogy naponta bekenjétek őket hidratálókrémmel, és máris puha lesz a bőr a könyökötökön. 

Hajvilágosítás kamillateával és citrommal

Minden nő életében legalább egyszer szőke hajat szeretne. Felesleges vagyonokat a fodrásznál hagyni, inkább keverjetek össze kamillateát citrommal, és használjátok balzsam helyett. Egy idő után tapasztalni fogjátok a változást!

Krumpli a karikás szemekre

Kevés olyan embert ismerek, akinek ne lennének karikák a szemei alatt. Tudom, a sok stressz meg a kialvatlanság, foghatjuk bármire. De van egy tuti módszer ellene: pucoljatok meg egy krumplit, mossátok meg, aztán vágjatok le két szeletet, és tegyétek a szemetekre 10 percig. Majd mossátok le langyos vízzel, és viszlát, karikás szemek!

Sminklemosó helyett testápoló

Igazán nagy pánikba tudunk esni, ha elfogyott a sminklemosónk. Ha vízzel mossuk le, akkor úgy nézünk ki, mintha órákon keresztül sírtunk volna, és kicsit elkenődött volna a festék. De sminklemosó helyett akár testápolót is használhattok, amivel még a legvízállóbb festéket is le tudjátok szedni.

Ne dobjátok ki a szempillaspirált!

Mit csinálunk a régi szempillaspirállal, amit négy éve használtunk utoljára? Hát persze hogy kidobjuk. Pedig nem kéne! Tisztítsátok meg, és használjátok szemöldökfésűként!

Körömlakklemosás lemosó nélkül

Valljuk be, körömlakklemosó nélkül nehezen tudnánk lemosni a lakkot a körmünkről, legalábbis ezt gondolnánk. Kenjétek le fedőlakkal, majd egy vattával azonnal el is tudjátok távolítani.

Nektek melyik a kedvenc szépségtrükkötök?

Ajánlott cikkek