Egyéb kategória

Így változtatja meg a férfiak életét a szerelem

„Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted.” Ismeritek az idézetet? A szerelem csodás dolgokra képes, még arra is, hogy jobb emberré válj általa, vagyis jobban mondva a szerelmed által. És ezt bizony a pasik is tudják. Sőt, most el is mondták nekünk, mit köszönhetnek a szerelmeiknek.

vous - 2021.12.06.
Így változtatja meg a férfiak életét a szerelem

A womenshealthmag.com öt pasit kért meg, hogy meséljen arról, hogy tette őket jobb emberré a barátnőjük. Nagyon cuki idézetek következnek!

Segített, hogy jobb szerető legyek.

Abban az időben sokkal kevésbé voltam tapasztalt szexuálisan, mint ő. Mellette nőttem fel, jobb, intimebb és empatikusabb ember lettem. Akármilyen közhelyes, ő megtanított engem szeretni – Carter F. 

Miatta nézek ki jobban.

Kezdetben nagyon elutasító voltam a feleségemmel, mikor azt javasolta, hogy kicsit öltözhetnék másképp.

Úgy gondoltam, ez vagyok én, senki kedvéért nem fogok megváltozni. De egy idő után elkezdtem megfogadni a tanácsait, vettem új ruhákat, új cipőket, és elmentem fodrászhoz. Szóval, hálás vagyok neki, mert úgy kezdett el velem randizni, hogy tök hülyén néztem ki. Most, hogy jobban öltözködöm, úgy érzem, jobban tisztelnek az emberek, és jobban érzem magam a bőrömben – Sam P.

Megtanított arra, hogy a legtöbb embert érdemes meghallgatni.

Nincs kétségem afelől, hogy sokkal jobb hallgatóság lettem, mióta találkoztam a menyasszonyommal.

Megtanultam, ha nem hallgatok meg valamit, amit mond, gondoskodni fog róla, hogy később 'megfizessek' érte. Azelőtt is hallgattam, de nem mindent hallottam meg igazán, és nagyon sok mindenről lemaradsz, ha te is így teszel – Evan K.

A feleségem és én elhatároztuk, hogy együtt főzünk legalább egy-két este a héten.

Azóta csináljuk ezt, mióta találkoztunk. Mikor végeztem a főiskolán, nem nagyon készítettem magamnak semmit. Többnyire rendeltem, nem igazán érdekelt az étkezés. Mikor kinyitotta a hűtőt, meglátta, hogy csak egy üveg ketchup, sör és egy csomag fűszer volt benne. Ahelyett hogy gúnyolódott volna, elhatározta, hogy megtanít főzni. Ma már tudok főzni. Mondhatni – Preston H.

A barátnőm miatt helyesebben írok és jobban megy a nyelvtan.

A szerelmem középiskolai nyelvtantanár, és a vérében van, hogy mindig kijavítson téged, ha valamit rosszul mondasz. Pár héttel az után, hogy találkoztunk, azt mondta, majdnem nem jött el a második randinkra, mert folyamatosan helytelenül mondtam egy szót. De ahelyett hogy kijavított volna, végül csak eljött velem randizni. Azóta is mindig kijavít – Drew S.

Ajánlott cikkek