Így lesz egy romantikus táncból lánykérés – megható videó

Mikor Joshua felkérte barátnőjét, hogy segítsen neki egy profi táncos demo elkészítésében, a lány azonnal igent mondott. Azonban nem ez volt az egyetlen kérés, amire végül igennel felelt ezen a napon...

A lánykérős videókat egyszerűen lehetetlen megunni. Mindegyik különleges és megismételhetetlen, és valahogy olyan varázzsal töltik meg a szívünket, hogy utána mi is a fellegekben érezzük magunkat.

A következő videóban szó szerint eltáncolják a szerelmet, majd a végén jön a csodálatos meglepetés, amiről a lány semmit nem tudott.

Minketten profi táncosok. Joshua tagja egy Broadway produkciónak, szerelme, Amanda pedig országos turnén volt a White Christmas produkcióval. Együtt pedig úgy táncolnak, mint senki, látszik, hogy őrülten szerelmesek egymásba.
 
Úgy indult minden, ahogy egy forgatáson lenni szokott, de  Joshua egyszer csak bólint a kamera felé, majd térdre ereszkedik, és előveszi a gyűrűt...

Sok boldogságot kívánunk nekik!

De láttunk már hasonlóan romantikus lánykéréseket, például ahol a fiú 365-ször kéri meg szerelme kezét, nemrégiben pedig erről a szegedi eljegyzésről beszélt mindenki.