Egyéb kategória

Nagydumás körömgomba vagy éneklő vécélakó – Nálatok melyik reklám veri ki a biztosítékot?

Mivel ma a gomba a nap témája itt a VOUS-n, a szerkesztőségi megbeszélésen hamar eljutottunk a hüvelygombához. Hiszen nincsenek is köztünk férfiak, beszélhetünk róla, nem? Na, mi ezeket a beszélgetéseket mellőznénk, viszont gombákról, életre kelt vécészörnyről és zokniról annál több dolog jutott eszünkbe. Hogy mik? Hát persze hogy a tévéreklámok!

vous - 2015.08.29.
Nagydumás körömgomba vagy éneklő vécélakó – Nálatok melyik reklám veri ki a biztosítékot?

Abban valószínűleg mindannyian egyetérthetünk, hogy a reklámokat csak utálni lehet. Olyan ember talán nincs is, aki szeretné őket! Ami azonban különböző lehet, hogy megoszlanak a vélemények, miért is tartjuk őket idegesítőnek. Van, aki szerint a szereplő hangja az, amitől falra mászik. Akad olyan, aki szerint a mondandója bosszantó és felesleges. De léteznek olyanok is, amiktől szimplán egy kicsit felfordul a gyomrunk. Mi ezektől ugrunk ki igazán az ablakon! Figyeljetek!

Az a bizonyos hüvelygomba

Hátradőlve, kávéval a kezében, nevetgélve csacsog egy fiatal, csinos nő a hüvelygombáról, mintha arról beszélne, milyen jó, hogy egy hét esőzés után végre süt odakint a nap. Pedig a hüvelygomba szerencsére – vagy nem – még mindig nem olyan téma, amiről így beszélgetnénk. Női magazin lévén magyaráznom sem kell, hogy nem, még csajok közt sem!

Az életre kelt körömgomba

Elég hatásos reklám! Tutira elmegy a kedvetek attól, hogy uszodába menjetek, vagy bárhol mezítláb járkáljatok. Ásóka – ahogy ő hívja magát –, a körömgomba ugyanis túlságosan is közelről beszél az arcotokba, sőt, el is magyarázza, hogy miután felnyitotta a körmötöket és beszökött alá, hogyan fog elszaporodni és áttelepedni a többi körömre. Undorító, ugye? Arról nem beszélve, hogy miután Ásóka végre eltűnik a képernyőről, premier plánba kaphatjuk a „megvastagodott, elszíneződött, berepedezett” körmöket! Egyszóval, ha még nem ismeritek, ne ebéd előtt nézzétek meg!

Éneklő vécélakók

Ásóka után talán már meg sem lepődünk azon, hogy a vécében éneklő kórokozók lapulnak. Igen, az egyik leghatékonyabb vécétisztító ugyanis ezeket a kis figurákat tünteti el. De még mielőtt ez megtörténne, ők kéjesen táncolva éneklik: „Érints most meg! Úgy érezném a tested.” Érdemes megemlíteni, hogy mindezt olyan hangon, hogy ötödik meghallgatásra értettük meg! Számtalan kérdés merült fel bennünk, de leginkább az tett minket kíváncsivá, ugyan miért is akarná egy vécélakó érezni a testünket.

Vérző szem és hiányzó fog

Na, ez az a reklám, amit ha egyszer megnéztek, tuti beleég a memóriátokba! Tapasztalat. Én valahányszor úgy érzem, érzékeny a fogam, máris eszembe jut ez a reklám, amiben egy fogínygyulladás miatt nemcsak véreset köp az illető, de ki is esik a foga. Ha pedig ez nem lenne elég, egy vérző szemet is láthattok. Igen, mindezt egy fogkrém miatt! Habár a kedvem elmegy az evéstől, engem mindenképp meggyőzött!

Kérdezhetném, hogy titeket melyik reklám idegesít a legjobban, de talán arra egyszerűbb válaszolni, hogy melyik nem!

Ajánlott cikkek