Egyéb kategória

Filléres szépségtrükkök egyenesen Dél-Amerikából

Biztos ti is elgondolkodtatok már azon, mi lehet a dél-amerikai nők sugárzó szépségének titka. Most kiderült, hogy a titok az otthoni praktikákban rejlik. Íme öt természetes szépségtrükk, egyenesen Dél-Amerikából!
vous - 2015.08.30.
Filléres szépségtrükkök egyenesen Dél-Amerikából

Használjatok ricinusolajat a szép szempillákért!

A kókuszolajhoz hasonló ricinusolajat gyakran használják Dél-Amerikában. Naponta kenjetek ti is az olajból a szempillátokra és a szemöldökötökre! Ez elsőre talán furán hangzik, de a szempillaspirál és a sminklemosó használatától a szempilla száraz és törékeny lesz, ezt pedig a ricinusolaj tökéletesen orvosolja. Mindössze 4-6 hét, és a szempilláitok dúsak, fényesek és egészségesek lesznek – tudtuk meg a mindbodygreen.com honlapjáról.

Bőrnyugtató pakolás kurkumából – zsíros bőrre

A kurkuma nagyon erős gyulladáscsökkentő. Ha zsíros a bőrötök, keverjétek össze a kurkumát egy kis vízzel, kenjétek az arcotokra, majd hagyjátok megszáradni. Ez csökkenti és szabályozza a bőr faggyútermelését. Ha pedig azt szeretnétek, hogy ragyogjon az arcotok, víz helyett használjatok tejet!

Aloe vera a hidratáláshoz

Ez a növény 99%-ban vizet, és több mint húszféle ásványi anyagot tartalmaz. Csak vágjatok le egy darabot a növényből, és a nyílásból kifolyó gélt kenjétek közvetlenül az arcotokra! Elsőre szokatlan lehet a növény nyálkás állaga, de nagyon jót tesz a bőrötöknek, ez a természet saját öregedésgátló széruma.

A papaja megfiatalítja a sejteket

Oké, ez nem annyira olcsó mulatség, de amellett, hogy nagyon finom gyümölcs, a bőrötök legjobb barátja is egyben! Csak tegyetek friss papaját a bőrötökre öt percre, hetente kétszer, és az puha és természetesen ragyogó lesz.

Igyatok gyömbért a fiatalos bőrért!

A gyömbér „felmelegíti” a gyomrotokat. Ez a lángoló érzés amiatt van, mert a gyömbér elég erős fűszer, ami segíti az emésztéseteket. Serkenti a vérkeringést, segít megszabadulni a testeteknek a méreganyagoktól, valamint tele van antioxidánsokkal. Igyatok meg napi egy csésze gyömbérteát, mert ez képes visszafordítani az öregedés látható jeleit, javítja a fakó és rugalmatlan bőrt.

Ajánlott cikkek