Egyéb kategória

Az egyetlen szépségtippes videó, amin elsírjátok magatokat, de látnotok kell!

Profin árnyékoljuk az arcunkat és precíz tusvonalat húzunk. Úgy gondoljuk, minden praktikát ismerünk. Azonban egy nagyon fontos "praktika" eddig még kimaradt. Életetek egyik legmeghatározóbb szépségvideóját mutatom meg most nektek.

vous - 2015.09.03.
Az egyetlen szépségtippes videó, amin elsírjátok magatokat, de látnotok kell!

2014, Mumbai, India. Egy fiatal, csinos tinédzser izgatottan várja, hogy befejezze az iskolát, és munkát találjon, hogy úgy igazán elkezdje élni az életét. Egy nap azonban minden megváltozott. Vizsgázni indult Allahabadi északi városrészébe, amikor sógora rátámadt és leöntötte kénsavval. Reshma bal szemét elvesztette, jobb szemét csak részben tudja kinyitni, az arca pedig teljesen eltorzult.

A BBC szerint Reshma esete nem egyedi. Indiában évente mintegy 1000 ilyen támadás éri a nőket. Nem ritka, hogy a kikosarazott férfiak bosszúból savval öntik le a nőket, de az is előfordul, hogy úgy gondolják, a nő túl kacér vagy kihívó, és ezért jár a "büntetés". Az ezres becslés nem pontos, hiszen sok áldozat szégyelli a vele történteket és nem jelenti a hatóságoknak. A Make Love Not Scars, ami annyit jelent:

Szeretkezz, ne sebezz!

nevű szervezet egy petíciót nyújtott be az indiai kormány ellen, hogy tiltsák be a sav forgalmazását, hiszen bárki könnyen hozzájuthat a szerhez, akárcsak egy piros rúzshoz. Innen a vörös rúzs Reshma videójában, aki a csoporthoz csatlakozva szeretné felhívni a figyelmet erre a szörnyű kegyetlenségre.

Objektum doboz

Címkék: #szépség #videó
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.