randi_parkapcsolat_1200

A VOUS-lányok elárulták, mik voltak életük legfurcsább bókjai

Egy üveg jegestea vagy bor is elég ahhoz, hogy megkapjuk életünk legfurcsább bókját. Ma reggel én is beleszaladtam egy ilyenbe a villamosmegállóban, ami arra ösztönzött, hogy körbekérdezzem a VOUS-lányokat, melyik volt a legbizarrabb bók, amit valaha kaptak.

Egy átlagos szerda reggelnek indult, nem gondoltam, hogy a villamosmegállóban töltött perceimről fogok nektek sztorizni. Szokás szerint ittam a reggeli jegesteámat, tudjátok, azt a fajtát, amelyik üvegének különösen nagy a szája. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én a palack egész száját bekapom – nem ér röhögni! –, mikor iszom. Bizony, volt olyan a közelemben, akit ez zavart:

Légyszi, ne kapd már be az egész üveget, mikor iszol, mert nem tudok máshova koncentrálni!

Nem szokott elállni a szavam a beszólásoktól, mindig van rájuk válaszom, azonban erre nem tudtam, mit mondjak. Fel sem fogtam, mi hangzott el. Így kínomban mosolyogtam. Szerencsére az úriember nem vette biztatásnak, és a mondat végén tovább is állt. Valószínű, nem bírt tovább nézni.

Jöjjenek a VOUS-lányok legfurcsább bókjai

Andi egyszer egy ilyenbe futott bele:

Megcsókoljalak? Nagyon nézed a szám, tudom, hogy akarod! (Szájról olvasok, ugye...)

Sophie régi munkahelyén kapta legfurább bókját:

Hiányozni fogsz, mert TÖK JÓ AZ ORGÁNUMOD.

Solyát is italozás közben érte a bók. A boros üvegben benne volt a dugó, és olyan lendülettel itta az utolsó kortyot, hogy a dugó visszapattant a helyére. Ekkor elhangzott a nagy kérdés:

Hozzám jössz feleségül?

Nagyon kíváncsi vagyok a ti legfurcsább bókjaitokra is, írjátok meg!