Egy apró játék, amivel megerősíthetitek a kapcsolatotokat

Egy apró játék, amivel megerősíthetitek a kapcsolatotokat

Sosincs késő ahhoz, hogy még jobban megismerjétek egymást és még jobban megerősítsétek a kapcsolatotokat. Mindig vannak hullámvölgyek, mikor úgy érezhetitek, kicsit eltávolodtatok egymástól, kicsit kevésbé tudjátok, mire vágyik a másik, hogyan járhattok a kedvében.

Ezzel nincs is baj, hiszen mindenki változik, és változnak az igényei, vágyai is. Senki sem gondolatolvasó, hogy magától rájöjjön, mit szeretne a másik, de egy aprócska játékkal ez a probléma is könnyedén áthidalható.

Kívánság Üveg

Keressetek egy befőttesüveget, ez lesz a ti Kívánság Üvegetek! Válasszatok magatoknak egy-egy színes papírt, majd írjatok fel kezdésnek 6 kívánságot, amire vágytok, és szívesen megkapnátok a másiktól. Ezeket a papírokat hajtsátok jól össze, dobjátok az üvegbe, majd húzzatok ki egyet a másik kívánságaiból.

A feladat az, hogy elolvassátok a másik kérését, ne áruljátok el a párotoknak, melyiket olvastátok, majd egy hetetek lesz rá, hogy valamikor meglepetésszerűen megvalósítsátok a párotok vágyát. Izgi, mi?

Forrás:
tumblr/smileswithoutfaces

Nagyon sok előnye van ennek az apró kis játéknak. Egyrészt megismeritek, mire vágyik a másik, és könnyebben találtok ki saját ötleteket is neki, másrészt örömöt váltotok ki egymásból, ami hihetetlenül boldoggá tesz majd mindkettőtöket, és megerősíti a kapcsolatotokat, hiszen mély érzelmi hullámvasútra szálltok ezzel az odafigyelős játékkal.

Remélem, nemcsak pár hétig játszotok majd, hanem sokáig, akár örökkön-örökké!