Egyéb kategória

Kiderült, melyik filter hozza a legtöbb lájkot

Az Instagram-filter olyan, mint a varázspálca: csak feltesztek egy szűrőt, és a hajatok színe máris szebb, a szemetek csillog, és a bőrötök simábbnak tűnik, mint a babapopsi. Nem is csoda, hogy rengeteg időt töltünk azzal, hogy kiválasszuk a legtökéletesebbet az aktuális képhez. Most azonban kiderült, melyik filter használatával zsebelhetitek be a legtöbb lájkot!
vous - 2015.09.18.
Kiderült, melyik filter hozza a legtöbb lájkot

A kutatók 7,6 millió Instagram-fotót elemeztek, hogy megtudják, mennyire számít az, hogy az emberek különböző filtereket használnak a képekhez. Az eredmény nem lett meglepő: mindenki imádja a szűrőket – írja a huffingtonpost.co.uk. A felhasználók 21%-kal nagyobb valószínűséggel néznek meg egy filteres képet, mint egy simát, valamint 45%-kal nagyobb valószínűséggel írnak hozzá kommentet.

Forrás:
pixabay.com

Sőt, választ kaptunk a legfontosabb kérdésre: melyik szűrő hozza a legtöbb lájkot?

Kiderült, hogy a Mayfair, a Valencia, a Hefe, a Nashville és az Aden a legnagyobb kedvenc, a Hudson és a Clarendon pedig általában nem túl jó választás.

Nektek melyik a kedvenc filteretek?

Címkék: #Instagram #szelfi
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.