Egyéb kategória

Leáldozott a gyűrűnek, eljegyzési tetoválás hódít a szerelmesek körében

Nem vagyok az a nagy ékszeres, meg férjhez sem akarok menni, de a közös eljegyzési tetkó annyira cuki, hogy mindjárt mégis megházasodnék. A gyűrűmet valószínűleg mindig elfelejteném, zavarna, levenném, meg elhagynám, amilyen szerencsés vagyok. Szuper, hogy a mostani trend szerint tényleg mindig velem lenne, ugyanis rám lenne tetoválva.
vous - 2015.09.24.
Leáldozott a gyűrűnek, eljegyzési tetoválás hódít a szerelmesek körében

Szeretem a tetoválásokat, nekem is van. Már javában tervezem a következőt, amiben a szüleim próbálnak megakadályozni, de hát na, hajthatatlan vagyok. Soha, de soha nem tetoválnám magamra az épp aktuális szerelmem nevét. Se a hátamra, ahol nem látom, se a fülem mögé, se sehova. Mert a szerelem nem örök, az exetek neve meg hülyén néz ki a vállatokon, ha már tíz éve szakítottatok egymással és jelenleg a férjetekkel közösen vakarjátok a falról a gyereketek által szétdobált kajamaradékot. Szóval ebből a szempontból egyértelműen jobb a gyűrű. Leveszed, elrakod, lehúzod a vécén, kinek mi. El tudod tüntetni, örökre.

A dátumos tetoválás kicsit más, könnyebben kezelhető. Az csak egy szám, egy nap, egy óra, egy dátum, ami sokat jelent annak, aki viseli. Igazából még hazudhatunk is róla valamit. Egy „Szeretlek Józsi örökké” feliratot nem igazán lehet letagadni, egy számra pedig bármit ki lehet találni. Első menstruáció, első csók, hasonló szépségek.

Most azonban olyan különleges páros tetoválásokat mutatok nektek, amik amellett, hogy cukik és szépek, még különlegesek is. Bár nem vagyok a közös tetoválások híve, ezek valamiért mégis tetszenek. Leginkább az érzés, hogy valakit annyira szeretsz, hogy így is össze akarod kötni vele magad és eljegyzési tetoválást csinálsz vele.

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.