Egyéb kategória

Csúnya fürdőszobabakik, amikről jobb, ha leszokunk

Elég sok időt töltünk a fürdőszobában ahhoz, hogy eluralkodjanak rajtunk bizonyos rossz szokások, olyan mindennapi mozdulatok, amikről jobb, ha leszokunk.
vous - 2015.09.28.
Csúnya fürdőszobabakik, amikről jobb, ha leszokunk

Sminkecsetek kint hagyva a pulton

Bármit, ami érintkezik az arcunkkal, távol kell tartani a „nyílt levegőtől”, ahol baktériumok ezrei várják, hogy rátelepedjenek. Gondoljatok bele, a vécéből felszálló baktériumok mind megtámadhatják az ecseteket!

Fiókban, dobozkákban, neszesszerben a helyük!

Vécéfedelet le!

Hiszitek vagy sem, ha úgy húzzátok le a vécét, hogy nyitva a fedél, bizony rengeteg kórokozó kifröccsenhet a vízcseppekkel. Mezítláb belelépünk, visszük az ágyba, bleeee, szóval fedél le! Ha egyéb problémátok van a trónnal, itt arra is találtok megoldást.

Ne gyűrődjön a vizes törölköző

Ügyeljetek arra, hogy amikor kiterítitek a törölközőt, az semmilyen formában ne képezzen redőt, ne gyűrődjön. A redőkben nagyon könnyen bepenészedhet a víz. Ne hagyjátok, hogy a víz „megálljon” rajta!

Zuhanyfüggöny, zuhanyfüggöny, zuhanyfüggöny

Ugyanez a helyzet a zuhanyfüggönnyel is. Miután tusoltatok, húzzátok ki a függönyt, hogy megszáradhasson!

Mobil a mosdóban

A legtöbben bűnösek vagyunk! Na, de ezek után biztosan leszoktok arról, hogy telefonnal a kezetekben menjetek a mosdóba. Mielőtt kezet mosnánk megfogjuk a telefont, amit aztán az arcunkhoz és még ki tudja, mihez érintünk… Áááááh!

Ajánlott cikkek