Itt van az idei év legjobb jelmeze: vegyétek fel A RUHÁT!

Mindjárt itt a halloween, és nem tudjátok, mit vegyetek fel? Minden jelmez túl giccses, elnagyolt, mű, olyan snassz? Féltek, hogy rajtatok kívül még egy Csingiling vagy Frankenstein lesz a buliban? Akkor egyszerűen csak kapjátok magatokra a fekete-kék (?!) ruhát!

Biztosan emlékeztek még a februárban vírusként terjedő fekete-kék ruhára, amelyről a rossz fényviszonyok miatt sokan azt hitték, hogy valójában fehér-arany színű. Azóta az ehhez hasonló hírek elözönlötték a világhálót, és lassan már attól is megőrültek az olvasók, hogy két lakk között kell választaniuk, de legutóbb például annak a fürdőző kislánynak a fotója vetett nagy hullámokat, amiről egyszerűen nem tudtak megegyezni, hogy víz alatt vagy fölött készült-e.

Annyi azonban biztos, hogy ez a hírverés jót tett a fekete-kék ruhának, ugyanis olyan mémmé nőtte ki magát, hogy akár halloweeni jelmezként is megállja a helyét.

A Yandy így gondolta, és legyártott egy félig kék-fekete, félig fehér-arany ruhát, és piacra dobta mint halloweeni jelmezt.

Ha ebben jelentek meg a buliban, nincs az az ember, aki ne tudná, mi is ez rajtatok, abban viszont nem vagyok biztos, hogy nem sütitek ki vele pár ember agyát. Én tuti kiborulnék, és füstölve elszállna a fejem, ha meglátnám valakin.

Ti felvennétek?