Egyéb kategória

Itt van az idei év legjobb jelmeze: vegyétek fel A RUHÁT!

Mindjárt itt a halloween, és nem tudjátok, mit vegyetek fel? Minden jelmez túl giccses, elnagyolt, mű, olyan snassz? Féltek, hogy rajtatok kívül még egy Csingiling vagy Frankenstein lesz a buliban? Akkor egyszerűen csak kapjátok magatokra a fekete-kék (?!) ruhát!
vous - 2015.09.29.
Itt van az idei év legjobb jelmeze: vegyétek fel A RUHÁT!

Biztosan emlékeztek még a februárban vírusként terjedő fekete-kék ruhára, amelyről a rossz fényviszonyok miatt sokan azt hitték, hogy valójában fehér-arany színű. Azóta az ehhez hasonló hírek elözönlötték a világhálót, és lassan már attól is megőrültek az olvasók, hogy két lakk között kell választaniuk, de legutóbb például annak a fürdőző kislánynak a fotója vetett nagy hullámokat, amiről egyszerűen nem tudtak megegyezni, hogy víz alatt vagy fölött készült-e.

Annyi azonban biztos, hogy ez a hírverés jót tett a fekete-kék ruhának, ugyanis olyan mémmé nőtte ki magát, hogy akár halloweeni jelmezként is megállja a helyét.

A Yandy így gondolta, és legyártott egy félig kék-fekete, félig fehér-arany ruhát, és piacra dobta mint halloweeni jelmezt.

Ha ebben jelentek meg a buliban, nincs az az ember, aki ne tudná, mi is ez rajtatok, abban viszont nem vagyok biztos, hogy nem sütitek ki vele pár ember agyát. Én tuti kiborulnék, és füstölve elszállna a fejem, ha meglátnám valakin.

Ti felvennétek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.