Egyéb kategória

Legyen egyszerűen egyenes hajatok ezzel a csodahajkefével!

Csajok, úgy tűnik, elérkezett a megváltás! Hányszor, de hányszor előfordul reggelente, hogy a hajunk nem akarja azt, amit mi. Képtelenek vagyunk megregulázni az ebadta tincseinket, pedig órákat foglalkozunk vele. Ne aggódjatok, egy csodaszerkezetnek köszönhetően már nem sokáig lesznek stresszesek a hajpercek!
vous - 2015.10.01.
Legyen egyszerűen egyenes hajatok ezzel a csodahajkefével!

Amikor már meguntuk és feladtuk a macerát, jön a lófarok meg a konty, pedig már elképzeltük, hogy aznap egyenes hajjal hódítunk. Persze, az is problémás, ha egyik nap beach-hullámokat szeretnék, másnap viszont már egyeneset. Mossunk hajat naponta? Áh… Mielőtt végleg elszomorodnátok, és elkönyvelnétek, hogy semmi remény, hogy tökéletes legyen a hajatok minden nap, JÖN A MEGOLDÁS!

Hála egy remek eszköznek, minden hajparánk egycsapásra megoldódhat. A kütyü neve DAFNI Hair, ami tulajdonképpen egy hajkefe. Hogy milyen? Olyan, ami egyszerre szárítja és vasalja is a hajat. Kifejezetten hasznos azok számára, akiknek kevés idejük van a hajukkal bíbelődni. Hajat mosunk, elővesszük a DAFNI Hairt és 2 az 1-ben megszárítjuk és kivasaljuk a hajunkat.

Hát nem csodás?

Bár nálunk egyelőre nem lehet kapni, én már tűkön ülök, hogy mikor kaparinthatom meg az egyébként elég drága hajformázót. Külföldi oldalakon átszámítva 84 ezer forintért árulják. Hm… Ha jó kislányok leszünk, és írunk a Jézuskának, talán besegít!

Ajánlott cikkek