Lélegzetelállító trükkök, hogy frufruval hódítsatok, hajvágás nélkül

Hoztam nektek egy nagyon látványos hajvideót. Különleges, hiszen sokkal merészebb változást érhettek el vele, mint egy új hajszínnel. Persze csak akkor, ha bevállalósak vagytok, és nem féltek kipróbálni új dolgokat, mint mondjuk a frufrut.

Ha valaki frufrut vágat, az bizony az egész életét megváltoztatja, és nincs arra garancia, hogy tetszeni fog. Kitti már írt nektek arról, hogy a frufru ismét divatba jön, és nem biztos, hogy szeretni fogjuk. A cikk után rengeteg kommentet kaptunk. Kiderült, köztetek sincs egyetértés frufru terén, éppúgy, ahogy mi a szerkesztőségben sem jutottunk dűlőre.

Szerintem a frufru igazán különleges, ugyanakkor nagyon karakteres viselet. Annak, akinek jól áll, és aki vállalja a vele együtt járó macerákat, jöhet. Szóval szerintem tök okés a frufru, de hogy mindenkinek igaza legyen...

Kittinek és a kételkedőknek itt a tökéletes megoldás!

Hála Kayley Melissa szépségvloggernek, kipróbálhatjátok, hogyan is áll – még mielőtt levágatnátok. Ha biztosra akartok menni, itt van három okos megoldás, hogy – akár csak egy napra – frufruskává váljatok!

Próbáljátok ki, és írjátok meg, hogy döntöttetek!

Nézzétek, Ciarának istenien áll!

Forrás:
Instagram/Ciara