Egyéb kategória

A magas pasik szexibbek, de az alacsonyabbak megbízhatóbb társak

A magasság sokaknak fontos szempont egy párkapcsolatban. Van, aki az égimeszelőket szereti, van, aki semmiképpen sem járna nála alacsonyabbal, mert az hogy néz már ki. De most kiderült, a magasság nagyon sokat elárul egy pasiról.
vous - 2015.10.06.
A magas pasik szexibbek, de az alacsonyabbak megbízhatóbb társak

Úgy látszik, van abban valami, hogy a magas pasiknak MINDENE nagyobb, mert a kutatások szerint ők az új szexik, ők azok, akiknek több a futó, egyéjszakás kalandjuk. Az alacsonyabb pasik jóval kevesebb trófeával büszkélkedhetnek. A nők esetében a magasság nem mérvadó ilyen szempontból, magasságtól függetlenül egyforma arányban csábítjuk el az áldozatainkat. Heh.

Forrás:
tumblr/alins-bro

Viszont az is kiderült, hogy a maximum 170 centis pasik a legideálisabb társak, ugyanis ők tuti elmosogatnak helyettetek, hűségesebbek, jó társak, és gyakrabban bújnak veletek ágyba, mint a magasabbak. Ez valószínűleg azért van így, mert a magas pasikra jobban tapadnak a nők, és az alacsonyabbak jobban megbecsülik azt, aki kitart mellettük.

Nos, bármit is mond ez a tanulmány, én azért arra biztatnálak benneteket, hogy ne a magasság legyen nálatok a mérvadó, hiszen ti is vallottatok arról, hogy a magasságbeli különbségek nem számítanak, mindegy, ki és mennyire égimeszelő!

Ajánlott cikkek