Egyéb kategória

Apró tárgyak a szobában, amitől jobban érzitek magatokat

A lányszoba az lányszoba. Kilométerekről felismerhető, minden apró részletével együtt. Mégis van, hogy akkora a bánat, a stressz, hogy az sem segít, ha elvonulunk a kis kuckónkba, és magányosan betakarózva pihegünk. Azért van néhány trükk, amivel mégis jobb kedvre deríthetitek magatokat.
vous - 2015.10.07.
Apró tárgyak a szobában, amitől jobban érzitek magatokat

Fontos, hogy olyan dolgokkal vegyük magunkat körül, amelyek befolyásolják a hangulatunkat, persze jó irányba. Mivel a saját szobánk csak a miénk, rajtunk áll, segít-e nekünk jó hangulatot teremteni. Íme, néhány apró tárgy, amit ha beköltöztettek a szobátokba, jobban fogjátok érezni magatokat tőlük.

Illatgyertya

Ha nem szeretitek, vagy sosem gondoltatok rá, hogy kipróbáljátok érdemes beszerezni párat. Este a fürdés után gyújtsatok meg párat, heveredjetek le az ágyra, és gondoljátok végig a napotokat. Ez a pár perc legyen csak tiétek!

Forrás:
pixabay.com

Fotók

A fotók nagyon fontosak. Olyan képeket válasszatok, amin ti magatok is rajta vagytok és mosolyogtok. Nem grimaszoltok, nincsen csücsörítés, csak igazi, őszinte mosoly a szeretteitek mellett. Ha ránéztek, átveszitek azt az érzést, amit a kép készítésének pillanatában éreztetek.

Forrás:
pexels.com

Plüssállat

Nem ciki, ha huszonévesen is fontosak számotokra az állatkák. Egy-egy rossz pillanatban húzzátok magatokhoz, öleljétek át, de akár beszélhettek is hozzá. Higgyétek el, megnyugszotok.

Forrás:
pexels.com

Apró dolgok, de átsegítenek a mindennapok nehézségein!

Ajánlott cikkek