Egyéb kategória

5 pillanat, mikor nagyon büszkék voltunk a szülinapos Palvin Barbira

Az egyik legnagyobb büszkeségünk, Palvin Barbi ma ünnepli 22. születésnapját. Fiatal kora ellenére már olyan karriert futott be, amiről a legtöbb nő csak álmodozik. Szerepelt már a legnagyobb divatmagazinok címlapjain, a leghíresebb tervezők ruháiban vonult a kifutón, és ő a L'Oréal Paris első magyar nagykövete. Igazi világsztár lett, akiért emberek milliói rajonganak.
vous - 2015.10.08.
5 pillanat, mikor nagyon büszkék voltunk a szülinapos Palvin Barbira

A magyar modell karrierje 13 évesen indult, mikor Budapest utcáin sétálgatva felfedezték. Ettől a naptól kezdve élete fenekestül felfordult, karrierje pedig azóta is töretlen, sőt, mára ő a világ egyik legkeresettebb modellje. Barbi számtalan okot adott nekünk arra, hogy büszkék legyünk rá, de ez az 5 pillanat mégis kiemelkedik a többi közül:

Magyar nyelvre tanította a világot

Egy gyönyörű videóval népszerűsítette hazánkat és a nyelvünket. Hát, annyi biztos, hogy minden férfi álma egy ilyen nyelvtanár!

Ő lett a L’Oréal Paris első magyar nagykövete

Barbi olyan világsztárok nyomdokaiba lépett, mint Beyoncé vagy Gwen Stefani. Azzal pedig, hogy csatlakozott a márkához, történelmet írt, hiszen ő a L’Oréal első magyar nagykövete.

Forrás:
www.lorealparis.ca

Barbara rendkívül ígéretes szupermodell, elbűvölő személyiséggel, friss és elegáns szépség, remek humorral és megdöbbentő érettséggel. Minden esélye megvan arra, hogy a nagyok nyomdokaiba lépjen” – nyilatkozta róla Cyril Chaupy, a L’Oréal Paris nemzetközi ügyvezető igazgatója.

A Vogue címlapján jelent meg

Barbi karrierjének egyik legmeghatározóbb pillanata talán az volt, mikor 21 évesen debütált a VOGUE portugál kiadásának címlapján.

Forrás:
Facebook/Vogue Portugal

Végigvonult a Victoria’s Secret kifutóján

2012-ben Barbi hatalmas népszerűségre tett szert, mikor a Victoria’s Secret angyalai között vonult fel. Még a hideg is kiráz minket, mikor ez a gyönyörű magyar lány feltűnik a világsztárok között a kifutón.

Forrás:
Giphy

Igazi dívaként tündökölt Cannes vörös szőnyegén

Barbi már többször is végigvonult a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, de nekünk az idei, Versace ruhája tetszett a legjobban, amiben úgy fest, mintha ráöltötték volna.

Forrás:
AFP
Címkék: #büszkeség #modell
Ajánlott cikkek