Egyéb kategória

Hatalmas Photoshop-bakit követett el a Victoria’s Secret – fotó

Ha Viktória Angyalairól van szó, egyből elfog minket az irigység, hiszen tökéletes arcú és testű lányokat nézegetni nem mindig inspiráló, inkább lehangoló. Sosem leszünk ilyenek, sosem lesz ilyen életünk, és miegymás. Most azonban egy kis felhő kúszott a mennyország fölé, ugyanis túltolták a Photoshopot.
vous - 2015.10.08.
Hatalmas Photoshop-bakit követett el a Victoria’s Secret – fotó

Nem ez az első eset, hogy a Victora’s Secret bajba kerül a photoshopolás miatt. A legújabb botrányt egy kép okozta, amin a modell egy falhoz támaszkodik, szétterpesztett lábbal, egy szál bugyiban. Persze, ezzel még semmi baj sem lenne – kivéve a már említett irigységünket –, de a fotón szemmel láthatóan sem stimmel valami. Nem is csak egyvalami, több részletről süt, hogy az bizony nem a fények és a természet műve.

Íme a kép

Forrás:
Victoria’s Secret/Facebook.

Szerintem ti is látjátok, mi a baj a képpel. A modell bal fenekét konkrétan eltüntették, mintha egy síkság lenne. Az egyik bicepszénél és a combjánál meg furcsa árnyék árválkodik. Arról nem is beszélve, hogy a kép annyira „ki lett simítva”, hogy ha egy kicsit hátrébb lépnénk, már nem is látnánk.

A cég hivatalos Facebook-oldalára több mint 500 észrevétel érkezett a fura retus miatt.

Igen, ez az egyik ok, amiért soha nem vásárolok tőletek!

Borzalmas munka, és teljesen felesleges.

Szerintem is teljesen felesleges ennyire „eltökéletesíteni” az amúgy is gyönyörű modelleket! Bár ez nekünk talán adhat egy kis megnyugvást, és visszaigazolást, hogy a szupermodellek teste közel sem olyan tökéletes, ahogy azt mi gondolnánk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.