nő

Miért olyan vonzó egy MILF, és mit akarnak tőle a férfiak?

Ha megkértek egy pasit, meséljen a szexuális bakancslistájáról, biztos vagyok benne, hogy el fogja hagyni száját a MILF szó. Ha nem így van, nem pasival beszélgettek. Ez nálunk olyan, mint nálatok a rövid haj: egyszer mindenki kipróbálná. De kik azok a MILF-ek? Miért vagyunk oda ennyire értük? Egyáltalán mit rövidít a szó? Most kiderül.

Hogy jussunk valamire, először meg kell értenetek, mi a mozaikszó feloldása. MILF: Mother I’d Like to Fuck. Ha nem bánjátok, nem fordítom le nektek, meghagyom a piszkos munkát a Google fordítónak.

Mondjuk úgy, a MILF-ek szexi anyukák, akik általában a 30-as, 40-es éveikben járnak.

Biztosan emlékeztek rá, mikor egy osztálytársatokat kocsival vitték suliba, a fiúk pedig az ablakra tapadva hesszelték a dögös anyukát. Minden suliban volt ilyen. Ha pechetek volt, pont a ti mamátok lopta el a show-t előletek. Gyertek velem, fejtsük meg a MILF-ek titkát!

Forrás:
AFP

Csak felnőtteknek!

Korábban már írtunk nektek arról, hogy igen, minden pasi néz pornót. Ez tény. És mi az egyik legnépszerűbb kategória az ilyen típusú videómegosztó portálokon? Igen, pontosan a MILF. A legtöbb férfi nagyon szexi, középkorú nők videóira csorgatja a nyálát.

A legtöbb szerepjátékon alapuló filmnek MILF-ek a szereplői: titkárnő, rendőrnő, tanárnő.

Reggelig sorolhatnám a foglalkozásokat. Általában egy dolog azért közös bennük, mégpedig a természetesség. Ugyanannyi van bennük: zéró, nulla, semmi és még annál is kevesebb. Viszont ez nem biztos, hogy rossz. A húszéves Tamásnak például pontosan ez jön be: „Imádom a MILF-eket – feltöltött ajkak, szilikonmellek, szolibarna bőr és erős smink. Pont, mint a legjobb pornósok. Szerintem szexi, ha egy anyuka kihívóan öltözködik. Valószínűleg pont ez az oka annak is, hogy egy éjszakánál többet egy ilyen nővel sem tudnék elképzelni. Egyszerűen nem tartom őket feleségtípusnak, nem hiszem, hogy tudnak például főzni vagy mosogatni.”

A netpornó előtti „sötét középkor”

Bizony, voltak idők, mikor még nem néztek annyi pornót a férfiak. Nem azért, mert nem érdekelte őket, egyszerűen nem volt rá lehetőségük. Sajnos a szélessávú net még nem létezett a '90-es években, a videotéka pedig kényelmetlen volt. Ez azonban nem jelentette azt, hogy MILF-ek nem léteztek, csak nem tudta senki, hogy így hívják őket. Egészen egy – azóta ikonikussá vált – filmes pillanatig, amiről a huszonkilenc éves Karesz mesélt nektek: „Emlékszem, ’99-ben jött ki az Amerikai pite első része, az volt akkoriban a kedvenc filmünk. Képesek voltunk naponta újranézni az osztálytársaimmal VHS-en, megvolt eredeti és magyar szinkronnal is. Sosem felejtem el a jelenetet, amikor a srácok állnak a Stifler anyját ábrázoló kép előtt, és azt beszélik, mit tennének vele. Ekkor megszólalt a karakter, akit John Cho alakított, és csak ennyit mondott: Dude, that chick's a MILF! Miután elmondta, mit jelent, el is indította a lavinát. Azóta a környezetünkben minden dögös anyukát MILF-nek hívunk.”

Hogy mi a vonzó bennük? Az, hogy már kinőttek az udvarlós korszakukból, csak a lényeget akarják, és meg is kapják.

A dolgukat pedig nagyon értik. Legalábbis Stifler mamájától ezt láttuk.

Minden az arcon dől el

Az utcán kevés szilikonnal szétlőtt pornószínésznő és Jeanine Stifler rohangál. Olyan anyukákat viszont bőven találunk, akik után megfordulnak a pasik. Norbi úgy gondolja, huszonnégy évesen rájött a titokra: „Szerintem minden az arcon dől el. Egy MILF arca karakteres, érett, és van rajta néhány apró, de szexi ránc. A ráncokból már tudat alatt is a tapasztalatra asszociálunk. Egy férfi pedig nem az agyával gondolkodik, jó pár centiméterrel lejjebb. Tudod, milyen tapasztalatra célzok.”

Honnan tudjátok, hogy MILF-ek vagytok?

  • Van gyereketek.
  • A gyereketek fiú barátai nagyon kedvesek veletek.
  • A gyereketek fiú barátai nem tudják rólatok levenni a szemüket.
  • A gyereketek fiú barátainak az apukái sem tudják rólatok levenni a szemüket.
  • Mindenki irigykedve néz rátok a szülői értekezleten, de nem a gyerek jó jegyei miatt.