Egyéb kategória

Ismerjétek meg az első férfi plus-size modellt! – fotókkal

Mostanában egyre népszerűbbek a telt modellek, azonban eddig inkább csak női manökenekre használtuk a plus-size kifejezést. Most viszont megérkezett végre az első nagydarab férfimodell, Zach Miko.
vous - 2015.10.12.
Ismerjétek meg az első férfi plus-size modellt! – fotókkal

A 26 éves Zach cseppet sem hasonlít egy átlagos férfimodellre, mivel magasabb és jóval nehezebb náluk. Tudjátok, olyan igazi „mackós típus”.

Forrás:
Instagram.com/zachmiko

Sosem értettem, hogy miért fitt, edzett pasikra adják rá az összes férfiruhát. Ők a való életben nem vásárolnak XXL-es ruhákat, nem hordanak 42-es nadrágot, mégis ők mutatják be a cuccokat a kifutón – mondta Zach a jezebel.com-nak.

Forrás:
Instagram.com/zachmiko

Zach soha nem tekintett úgy magára, mint egy jóképű férfire, de a felesége segített megváltoztatni a gondolkodását. Az asszony bátorította arra, hogy szerencsét próbáljon a modellszakmában. És milyen igaza volt!

Forrás:
Facebook/ Zach Miko

Most úgy érzem, jól nézek ki és szeretek az lenni, aki vagyok, de soha nem lett volna elég önbizalmam ahhoz, hogy modell legyek, ha nincs a feleségem. Mellette éreztem magam vonzónak először. Mellette éreztem magam jól a bőrömben.

Nektek bejön a plus-size férfimodell?

Ajánlott cikkek