Egyéb kategória

Got Talent – Badár Sándor fia szó szerint elvarázsolta a zsűrit

„Annyira darabos vagy, mint egy zacskós sós mogyoró” – hangzott el a másfél óra legjobb oltása, Csuja Imrétől, miután a botrányos Magic Johnny semmi értékelhetőt nem nyújtott a színpadon. Hétről hétre követjük az eseményeket a most futó egyik legnézettebb tehetségkutató show-ban. Ha nem láttátok szombat este a Hungary's Got Talentet, akkor se csüggedjetek, összefoglaltam nektek a legizgalmasabb történéseket.
vous - 2015.10.24.
Got Talent – Badár Sándor fia szó szerint elvarázsolta a zsűrit

A múlt héten is történtek már érdekes dolgok, egyre több izgalmas produkció van. Cuki táncoló és versmondó kislány is volt, de a teljes sokk már a műsor első 10 percében elfogott, amikor valószínűleg az eddigi összes rész legdurvább „előadása” került színpadra. Egy lányt a bőrénél fogta akasztottak és húztak fel, mint egy marionettbábut. Igen. A bőrénél fogva. Borzalom. Nagyon meglepődtem volna, ha továbbjutnak.

Forrás:
www.facebook.com/gottalenthu

Rékasi Károly és Détár Enikő 26 éves lánya, Rékasi Eszter is szerencsét próbált a tehetségkutatóban. Nem titkolom, nagyon vártam a produkcióját, mert kíváncsi voltam, hogy a két híres színész-énekes gyereke milyen előadással lép majd színpadra. Szinte biztosra vettem, hogy jó lesz, tetszeni fog és továbbjut. Hát nem. A produkció után a zsűri sem találta a szavakat, nagyjából fél percig mindenki csöndben volt. Nem csak engem, az ítészeket sem győzte meg.

Volt, aki Ausztriából jött, és állította magáról, hogy „sztár”, és volt olyan is, aki a kislányával lépett színpadra. Ők szintén azt vallották, hogy Szlovákiában már befutottak, és most Magyarországon is szeretnének. Nem fognak.

Ismert magyar színészek csemetéiből most sem volt hiány, hiszen Badár Sándor fia, a bűvész Badár Tamás is megmutatta magát, és milyen jól tette. A bűvészeket imádom, mert egyszerűen zseniális módon nézik hülyének az embereket. A zsűri is persze négy igennel szavazott a fiúra, ami egyáltalán nem volt meglepő, hiszen az egész műsorban az első normális produkció volt.

Forrás:
www.facebook.com/gottalenthu

A műsor legutolsó előadása szintén említésre méltó. Az InFusion Trio nemcsak a nézőket, hanem a zsűri összes tagját elkápráztatta. Kétségtelen, hogy a srácok zenés száma volt az egyik legjobb az összes előadás közül. A klasszikus és a könnyű modern zenét ötvözték különböző hangszerekkel. Mai slágert dolgoztak át, és nagyon megérte a fáradságot. A legizgalmasabb pedig az, hogy a zsűri megnyomta az aranygombot, ami azonnali helyet jelent az élő show-ban! Hát azért ezt kicsit túlzásnak éreztem.

Forrás:
facebook.com/gottalenthu
Ajánlott cikkek