Egyéb kategória

6 elképesztően jó szépségtipp mexikói nőktől

Nem hiába nyerik sorra a latin nők a szépségversenyeket, kár lenne tagadni, hogy gyönyörűek. Irigyeljük a dús, hosszú hajukat, a természetes barnaságukat és azt a nőies kisugárzásukat, ami már kilométerekre feltűnik.
vous - 2015.10.26.
6 elképesztően jó szépségtipp mexikói nőktől

Szerencsére most elleshetünk pár trükköt. Itzy Ramirez, egy mexikói szépségszakértő elárulta a titkot. Szerinte a latin nők szépsége abban rejlik, hogy maximálisan kihasználják a természeti erőforrásokat. Szeretik a sminket, de maradnak a természetességnél. Lássuk hát a titkokat!

1. Méz és agyag

Amióta az eszemet tudom, saját készítésű arcpakolást használok mézből és agyagból.

2. Kaktusz

A fügekaktusz nyugtató és hidratáló tulajdonsága miatt mindennapi kelléke egy mexikói nőnek. Nem mellesleg tele van antioxidánsokkal.

3. Olívaolaj és avokádó

Az avokádót és az olívaolajat pakolásnak használjuk a hajunkra. Mindkét komponens tápláló és gyönyörű ragyogást kölcsönöz a tincseknek.

4. Mimóza

A mimóza vagy más néven tepezcohuite egy őshonos fa Mexikóban és Brazíliában. A fa kérgéből nyert anyagot egyaránt használják a kozmetikában fiatalításra illetve égési sérülésekre.

5. Gyertyafa

A gyertyafakivonat segít a ráncok eltüntetésében és frissen, fiatalosan tartja a bőrt. Igazi jolly joker.

6. Tequila

Akár hiszitek, akár nem a tequila csodákra képes, helyrehozza és táplálja a kiszáradt bőrt. A mexikói nők rendszeresen vesznek tequila-fürdőket.

Ajánlott cikkek