Egyéb kategória

5 dolog, amire minden rendszerető embernek szüksége van

Én meg a rend két külön fogalom. A takarítások után általában két napig rend is van, de utána újra felrobban a bomba és ugyanolyan kaotikus állapot uralkodik el a szobámban, mint előtte is volt. Most olyan tippeket hoztam nektek, amikkel talán megkönnyíthetitek a dolgotokat, és tovább tarthatjátok fenn a rendet a lakásotokban.
vous - 2015.11.02.
5 dolog, amire minden rendszerető embernek szüksége van

Üveg, üveg mindenhol

Szerintem nektek is ismerős az a kép, amikor tésztát akartok főzni, viszont mikor bepillantotok a szekrénybe, mindenhol széttépett tésztás zacskókat láttok. Egy fecni itt, egy fecni ott, de tészta sehol. Nem egyszerűbb a helyzet, ha befőttesüvegben tároltok minden szárazárut? Dehogynem.

Forrás:
Instagram/mrs.villa.xox

Még a fiókokban is rend honol

Hogy néz ki egy átlagos fiók? Igazából beledobálunk mindent, amivel az adott pillanatban nem tudunk mit kezdeni, de valahova el kell rakni. Ekkor jön el az a pillanat, amikor már folyik ki a fiókból a sok toll, Kinder-tojás-ajándék és cellux. Ismerős a kép, ugye? Ezért lesz szükségetek egy alapos rendezésre a fiókotokban is, minden dolog mehet külön fakkba. Máris könnyebb lesz megtalálni a dolgokat.

Forrás:
Instagram/livingbetterwithless

A vonzás törvénye

Mindig is féltem hirtelen benyúlni a konyhában abba a fiókba, amiben a kések voltak. Még a végén felfelé van valamelyiknek az éle és szétszabdalom magam – bár ilyen sosem fordult még elő. Erre a problémára tökéletes megoldás lehet, ha mágneses késtartót tesztek a falra, így nem is kell fiókban tárolni a késeket, hanem csak egyszerűen rátapasztjátok a falra.

Forrás:
Instagram/lilynaanos

Felcímkézett dobozok

Egy magazin hever az egyik sarokban, míg a túloldalon egy másik, folyton összevissza van minden. Ha rám hallgattok, akkor beszereztek néhány dobozt, amire még írni is tudtok és úgy rendszerezitek a holmitokat. Máris mindent könnyebben fogtok megtalálni, ugye?

Forrás:
jessicapages.com

A smink csak egy helyen

Mi, nők talán a sminkcuccainkra vagyunk a legkényesebbek. Mindig olyan tisztáknak kell lenniük, mint a patyolat – az már egy más kérdés, hogy ez nem mindig jön össze. Ha nektek is folyton összevissza állnak a sminkecseteitek, akkor ez a tipp a hasznotokra válhat.

Forrás:
domino.com/Michael Wiltbank
Ajánlott cikkek