Egyéb kategória

Megvan, ki viseli a 2 millió dollárt értő melltartót a Victoria’s Secret-bemutatón

Minden évben, így idén is óriási izgalom és titok övezte a Victoria's Secret Fantasy Bra viselőjének kilétét. A kedélyek végre megnyugodhatnak, megvan, kin láthatjuk viszont a világ legdrágább fehérneműjét a 2015-ös Victoria's Secret-divatbemutatón!
vous - 2015.11.03.
Megvan, ki viseli a 2 millió dollárt értő melltartót a Victoria’s Secret-bemutatón

A leghíresebb fehérneműbemutató központi eleme minden évben a több millió dollárt érő Fantasy Bra. Emellett a csillogó darab mellett már-már szinte mindegy, ki lép a kifutóra. A csodamelltartót eddig olyan nevek viselhették, mint Claudia Schiffer, Gisele Bündchen és Alessandra Ambrosio. Idén pedig Lily Aldridge lesz a szerencsés angyallány, aki bemutathatja a kétmillió dollárt értő melltartót. A 29 éves amerikai modell 2012 óta erősíti a Victoria’s Secret csapatát, előtte pedig olyan márkákat képviselt, mint az Abercrombie & Fitch., a Gap, a Tommy Hilfiger és a Levi’s.

A Firework, azaz tűzijáték nevet viselő fehérnemű elkészítése több mint 650 munkaórát vett igénybe és közel 6500 drágakő díszíti. A neves ékszertervező, Mouawad által megálmodott melltartón többek között olyan drágakövek díszelegnek, mint a kék topáz, gránát és sárga zafír, mindez pedig 18 karátos aranyba foglalva.

Íme, a gyönyörű fehérnemű!

@LilyAldridge & the #VSFantasyBra are here at the Victoria’s Secret 3rd Street Promenade store now! Hope to see you soon ✌

Victoria’s Secret (@victoriassecret) által közzétett fénykép,

❤ you Santa Monica! @LilyAldridge had a blast & don’t forget to see her on the runway wearing the #VSFantasyBra 12/8 10/9c on #CBS.

Victoria’s Secret (@victoriassecret) által közzétett fénykép,

Ajánlott cikkek