Egyéb kategória

Megtaláltuk a hazai ingatlanpiac legkomolyabb hirdetését

Mikor valami már nem kell, nagyon el akarjuk adni és mindent (de tényleg mindent) megteszünk azért, hogy megszabaduljunk tőle. Ha egy lakás nem kell, a létező összes hirdetőoldalra felpakoljuk a képeket, az adatokat, mindegy, csak gyorsan menjen el. Most egy igazi gyöngyszemre bukkantunk.
vous - 2015.11.04.
Megtaláltuk a hazai ingatlanpiac legkomolyabb hirdetését

Amellett, hogy a legtöbb, ingatlanokkal foglalkozó oldal rengeteg vicces hirdetéssel van tele, néha még ezek között is lehet kiemelkedő darabokat találni. Például, ha azt mondom nektek, valaki annyira el akarja adni a házát, hogy külön honlapot csinált neki, elhiszitek? Mert én csak néztem, hogy mi van?!

Oké, nem sok idő manapság összedobni egy egyszerű kis oldalt, de az, hogy valaki egy komplett oldalt készített Gödön található házának, az igazi elszántságra vall. Az oldal amúgy gyönyörű, megnézhetitek ITT, és a ház is csodaszép. Még az is lehet, hogy trend lesz a „Hogyan készíts honlapot az eladó házadnak?” ötletből. Kétlem, de egy biztos: a hirdető olyan oldalt készített, ahol MINDEN szükséges információ és adat megtalálható a házról. Valljuk be, a hirdetések világában ez elég ritka.

A ház amúgy nincs messze Budapesttől, 200 négyzetméteres, három hálószobás, csodaszép-meseszép álomlak. Úgyhogy amennyiben vágyat éreztek arra, hogy egy 99 milliós házat vegyetek, akkor már tudjátok, hol keressétek.

Forrás:
giphy

Címkék: #ház #hirdetés
Ajánlott cikkek